View Single Post
ישן 11-11-10, 12:06   # 28
*Bluz
חבר בקהילה

*Bluz's Avatar

מיני פרופיל

*Bluz לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Baku צפה בהודעה
"כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי הומיה" ובזאת אנו מכריזיים בלבב שלם על האמונה שלנו בגדולתו של פז הנורא מכולם בלוז כנעני!
חחחחחח, מה הולך איתכם ח'ברה? מה זה הדיונים המפגרים האלו. בואו נצא מהשיחה הזו ונחזור לנושא המקורי בבקשה?

פז, לא כל כך הבנתי? התגובה שלי שיעשעה אותך או רצינית?(הקודמת מן-הסתם) :@
לא התכוונתי לתגובה שלך באקו, התגובה שלך הייתה רלוונטית ותודה עליה אני באמת מתכנן להוסיף סליידר בעמוד הראשי פשוט רציתי להעלות את האתר. דיברתי על אנשים אחרים.

בכל מקרה אני ממש לא המעצב הכי טוב בארץ, מבחינת ניסיון אני כרגע בן 23 ואני מתעסק בעולם העיצוב מגיל 14 שזה אומר ניסיון של 9 שנים לא יודע אם זה קצת או הרבה אבל יש ניסיון. אני גם חושב שאין עיניין לעשות השוואות בין אנשים כי בתחום הזה של עיצוב ואני מדגיש עיצוב ולא תיכנות או קידוד, קשה מאוד לשפוט כי זה בסופו של יום זה אומנות ואומנות זה בעיני המסתכל. (כמובן שיש גם באומנות סדר במיוחד בתחום עיצוב האתר ואני יכול לכתוב פה מאמר שלם על עיצוב טכני נכון שיכול לגרום לכל עיצוב לעלות כמה רמות למעלה אבל לא נכנס לזה).

בכל מקרה אני באמת לא מתכוון להתגאות או להצטנע בכל הנושא הזה. אני מודע לעצמי ואני יודע שמתי שאני אשתחרר יש כבר 3 חברות היי-טק בארץ שרוצות שאני יעבוד אצלם ואין לי תואר או תעודה, בנוסף הציעו לי להרצות במכללה ללימודי אתרים, ואני יודע שכרגע מבחינת כל תחום הוורדפרס אני בין כמות אנשים מאוד מאוד מצומצמת שיודעים לפתח תבניות וורדפרס יחודיות ברמת של אתרים הגדולים כמו woothemes וברמה של לפתח פנאל ניהול יחודי לעיצובים שלי בתוך וורדפרס עצמה (אני מניח שלרוב האנשים פה אין מושג בכלל על מה אני מדבר ועל כמה שזה מורכב ויחודי),
ושיודעים לקודד אתרים לHTML5 וCSS3 תיקניים בכל הדפדפנים שעומדים בתקנים העולמיים, כי אם העיצובים שלי לא היו ברמה הזאת גם בחיים לא הייתי מתקבל לthemforest ועושה משם עד היום באזור ה-$6500.

אין לי שום עניין להוכיח לאנשים פה שום דבר אני מודע לעצמי ורק רציתי לשתף אתכם בפורטפוליו החדש שלי. אנשים פה עפו על עצמם.

פז.

Last edited by *Bluz; 11-11-10 at 12:32..
  Reply With Quote