View Single Post
ישן 04-10-10, 00:14   # 152
satan
חבר וותיק

מיני פרופיל

satan לא מחובר  

סרטון על סופה של ישראל (?)

בהתחלה הסרטון קצת אפוקליפטי אבל בסוף אתה לאט מתחיל לראות ולהבין שיש אמת בנושא..

סרטון שיעורר לכל יהודי בישראל קצת מחשבה
http://www.sodot.tv/Site/ProDetile.a...eView=1#player

תצפו קודם בסרטון.

העולם ע"פ הסרטון הוא עם הערבים, ואני מנסה להבין כיצד אחרי כל הטרור שעברנו העולם כן תומך בטרור ולא בישראל כמדינה דמוקרטית וחופשית?!

אפשר לומר שבכל מדינה אירופאית יש מוסלמים וכן הם מפגינים נגד ישראל וזהו, לא מדובר בתושבים המקומיים עצמם - אבל גם אם זה נכון הם עדיין קול במדינה וגם אם זה נכון הם עדיין יהיו המנהיגים הפוליטים בעוד 20 שנה. יש לנו מספיק יהודים לא פרו-ישראלים בהנהגה בעולם (אד מיליבנד לדוגמא) אנחנו לא צריכים גם ערבים שונאי ישראל.

כשאחמדינג'ד נכנס לועידה (של האום נראה לי) וכולם פשוט מוחאים לו כפיים.. כשהאפיפיור בוחר להתייחס לחומה על איו"ש אבל לא ל-1,300 יהודים שנרצחו בפיגועים.. כש-12 אלף טילים פוגעים בריבונותה של ישראל וכולם שותקים.. כניאו נאצי נואם מול אמריקאים רבים וחושב על מחירי הדלק שעולים ומאשים את זה בישראל.. אז אני מתחיל לדאוג

*מנהלים בבקשה לא לנעול* אין פה שום דבר פוליטי!

בגלל זה התחלתי לחשוב להקים פרוייקטים בנושא, החל מאתרי מצבות עם סיפורי נפגעי טרור ועד לאתר "מרכז ההסברה הישראלי במצב מלחמה" שאליו כל ישראלי יוכל לצלם ולהעלות תוכן על תקיפה בישראל החל מפגיעות מחבלים מתאבדים ועד לטילים - בעימות הבא הטילים יגיעו לת"א ואנחנו נצטרך לייצר מזה תעמולה - אי אפשר לסמוך על ערוצי החדשות שיעשו את זה ומסתבר החאמס והחיזבאללה פשוט מעולים בזה.

בבקשה תגובותיכם זה נושא חם וחשוב ת"א תהיה המטרה הבאה של חיזבאללה וחאמס אל תהיו אדישים עד שהטיל יפול לכם ברחוב.
  Reply With Quote