ציטוט:
נכתב במקור על ידי beastserv
איך זה קשור לפורום מסחר
אגב יש חברות מישראל המספקות שירותים בחול כך שזה עדיין הכנסה לישראל... כמונו למשל (לנו יש חבילות בישראל ובחול)
נכון שנראה שהמחירים יקרים ונשלטים על ידי בעלי חברות אחסון אתרים אבל האמת היא שהספקיות אינטרנט גרמו לזה
עד ליפני שנתיים וחצי היו לנו חיבורים של 1GBPS בעלות קטנה מאוד אפילו קטנה מחול ואז יכולנו למכור הכל בזול מאוד
מאז המיזוג של החברות הגדולות (012 עם אינטרנט זהב וכו..) הם שילשו מחירים והקטינו חיבורים ובכך גרשו לא פחות הרבה עסקים קטנים וגדולים
זה בקצרה מבלי להכנס לשיחה ארוכה בעניין
שבוע טוב
|
אני לא מדבר על הכנסה למדינה, אלא על פיתוח ישראלי, אם הייתה קורא מהקישור שצירפתי הייתי מבין יותר הכוונה שלי היא לדוגמא:
" אני סוחר במוצרי קוסמטיקה, את אותו המוצר שאני מייבא מחול בזול אני יכול לייצר בארץ, אבל בשביל לחסוך עלויות אני מייבא מחול"
זו בידיוק הכוונה אולי אתה מכניס כסף למדינה ממס הכנסה אבל על השירותים שאתה מספק אתה מוציא כסף לחול לחברות שלא קשורות לארץ ובכך אתה לא מעודד מסחר בתחום בארץ..
לגבי שילוש המחירים אפשר להבין אותם, תקראו דוחות שנתיים של 012 ו 015 ותבינו שלא הייתה להם ברירה היו הפסדים במחירים וכמובן שאם היה מסחר מלא רק בארץ היה אפשר למנוע את זה...