View Single Post
ישן 14-09-10, 04:00   # 3
דוד לוי
חבר על

מיני פרופיל

דוד לוי לא מחובר  

אני מאמין שלמרות שהפורום הזה מכיל הרבה מאוד ילדים, וגם כל מיני כאלה שלא אוהבים לעבוד - בסופו של דבר אני אמצא איש מכירות שרוצה שיודע לעשות עבודה.
אם אתה מוכן להעסיק איש מכירות שיושב רגל על רגל ולא עובד, וגם לשלם לו - תהנה, ואל תשכח לשלוח גם לי צ'ק בסוף החודש, אם אתה כ"כ פראייר..

אני לא מתפשר, ואני מאמין שאני אמצא כאן בחורים שיודעים לעבוד בתחום המכירות, כפי שמצאתי כאן בפורום בחורים מצויינים בשאר התחומים של העסק.
גם אם אני אצטרך לכתוב עוד 100 פוסטים בשביל למצוא איש מכירות טוב - אין לי בעיה. בסופו של דבר האחד הזה יגיע. והוא יעבוד ויפיק תוצאות.
ולא, לא כל אחד שיש לו ראש על הכתפיים רוצה לפתוח עסק בעצמו. לפי הטענה שלך - כל השכירים בעולם הם אנשים עצלנים שלא יודעים לעבוד. אני רוצה להאמין שהטענה שלך שגויה..
נכון, זה מאוד מתבקש שאדם עם ראש על הכתפיים יפתח עסק בעצמו, אבל זה לא מתחיל ביום.בצוות שלי יש עובדים, שהם גם עושים עבודות של בניית אתרים בשוטף, וגם מפתחים עסקים עצמאיים, ומקבלים גיבוי ועזרה ממני כשמבקשים.
אני לא מגביל. להיפך - אני שמח שמישהו מהצוות שלי מסוגל לנהל עסק בצורה עצמאית ולהתקדם קדימה, ובעיקר בזכות עבודה קשה והתמדה.

מקווה שעניתי לך על השאלות ועל הספקנות, ומקווה באמת למצוא איש מכירות טוב - ואני מאמין שאני גם אמצא.