View Single Post
ישן 08-09-10, 10:05   # 12
hetz
חסום
דירוג מסחר: (0)
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Aug 2010
מיקום: ראשון לציון
גיל: 57
הודעות: 93

hetz לא מחובר  

clickshop - הנה אמת פשוטה. נניח ואני מוכר לך ברזל בחו"ל (אני לא, אבל רק לשם הדוגמא). כל עוד הברזל ששם בחו"ל לא של העסק שלי במובן שאני שלחתי במטוס ברזל שלי והוא יושב בחווה של אותו ספק בחו"ל, ויש חוזה מסודר עם תשלום מראש לשנה שלי אל אותו ספק - אין לך בטחון 100% שלא יזרקו אותך. רוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר כל עוד מי ששוכר את השרת משלם בזמן ושהשרת לא עושה צרות לאחרים (התקפות DDoS וכו').
בטחון מקסימלי עולה כסף, ולא מעט. בשביל בטחון מקסימלי אתה צריך 2 שרתים ב-2 מקומות שונים ומ-2 ספקים שונים (זה יכול להיות אותו ספק בארץ שנותן לך 2 שרתים מספקים שונים מחו"ל), וששניהם יהיו מסונכרנים נון סטופ ביניהם, ואז אם אחד יורד, כל מה שאתה צריך לעשות זה שינוי DNS ולהמשיך לעבוד.

נקודה נוספת, אם לא אכפת לך: מה זה 'בחו"ל'? שאתה מציין? האם אתה נותן שרות למדינה ספציפית מסויימת? (חוץ מישראל), אם כן, אז כדאי לחפש שרת שישב באותה מדינה או קרוב אליה. אם אתה מחפש לתת שרות ללקוחות באירופה, שרתים בארה"ב לא יעזרו לך כי אתה תקבל פחות מהירות ממה שתקבל עם שרת באירופה, ואותו דבר עם ארה"ב, לכן אני חושב שכדאי שתחדד את הבקשה שלך באיזה אזור דמוגרפי קהל היעד שלך נמצא ואני בטוח שהחברים היקרים פה יתנו לך הצעות שיתאימו יותר.

שנה טובה,
חץ בן חמו
  Reply With Quote