אשכול: הצפנה כלשהי
View Single Post
ישן 21-07-10, 10:22   # 20
Kernel
אושיית הוסטינג
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: בקעת אונו
הודעות: 2,429

Kernel לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Baku צפה בהודעה
אז זהו.. שאתה טועה.
הפריצה בדרך כלל מתבצעת אחרי שכבר פרצו לך לשרת ורוצים לגלות בעזרת כוח בורטלאי מה פשר הסיסמה המוגנת. הפתרון בדרך כלל יהיה כוח ברוטאלי ובמקרים נדירות מאוד מאוד שחזור של ההצפנה(לא נתקלתי בזה עוד ל MD5).

הוספת סלט מסובך זה מגניב, אבל אין צורך לסבך עם איידי וכל מיני שטויות..
ולגבי UniqID. מה יקרה כשאנסה להתחבר כעבור דקה? איך הפעולה שלך תשחזק ותוסיף את אותו uniqID? האא.. תשמור בבסיס בנתונים? בזבוז ענק של משאבים לחינם.


*לסיכום: אין צורך להסתבך יותר מידי בסיסמא, וגם MD5 יספיק. אם תבנו פייסבוק או מערכת לבנקים.. אולי שווה להשקיע גם קצת מאות אלפי דולרים בפיתוח הצפנה אמיתית(כזו עם אלגוריתם מתמטי ולא ערבוביה של מתודות) או ברכישה.
מי שמשתמש בקודים כאלו, לפעמים עוסק ב-SMS RB, נתונים איישים של לקוחות, פורמים בעלי מוניטין(פרצו ל-50 משתמשים ופירסמו בשמם דברי נאצה, אני לא מתמצא בעריכת דין אבל דבר כזה בעייתי) ועוד.
__________________
אבי
  Reply With Quote