אשכול: הצפנה כלשהי
View Single Post
ישן 21-07-10, 02:24   # 7
AlmogBaku
חבר וותיק
 
AlmogBaku's Avatar
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Nov 2007
מיקום: מודיעין
הודעות: 1,022

AlmogBaku לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ~The_Sultan~ צפה בהודעה
אני גם מדבר על כוח ברוטאלי כלשהו, אחרת מה חשבת?
בקשר לדוגמה בקוד שלי, זה לא מגניב, זה שימושי ונחוץ - אני אפילו אריץ את הקוד של SHA1 עד 1000 פעמים כדי להגן על הסיסמה. יש טבלאות מספיק גדולות שמוצאות המון המון סיסמאות, והעניין הוא להאט ככל שיותר את השיחזור של הסיסמה שלך, כי לבטל אותו לגמרי בחיים לא תוכל, וככל שהשיחזור יהיה יותר איטי, ככה להאקר יהיה יותר מבאס לשחזר והוא בסופו של דבר יאבד עניין.
בקשר ל-UNIQID זה לא בזבוז משאבים לחינם, שהרי מדובר פה באבטחה. בנוסף, אם אתה רוצה עדיין לחסוך את זה, אתה יכול להשתמש בשיטה שהביאו פה אני חושב שכוללת במקום UNIQID שימוש בפונקציה TIME של תאריך ההרשמה של המשתמש (ברוב המערכות זה שמור בכל מקרה, והנה אתה לא "מבזבז משאבים לחינם"..).

עוד משהו, מי לעזאזל משקיע מאות אלפי דולרים בפיתוח הצפנה אמיתית? לא יזיק להגן גם על אתרים שהם לא בנקים או פייסבוק לצורך העניין. אין מישהו שירצה להשאיר סתם חורי אבטחה במערכות שלו.
טוב, אני רואה שאני מדבר עם עצמי.

בכל אופן, אני נגד השיטה המגוכחת הזו. היא מיותרת, מנפחת סתם את מסד הנתונים, צורכת משאבים והרבה שאילתות, ואפשר להסתפק גם בפחות.
  Reply With Quote