ציטוט:
נכתב במקור על ידי loading
גם אני קראתי את כל הדיונים האחרים שהיו פה בהוסטס, עם כל הכבוד למשתמשים פה בהוסטס, אין כאן גורם מקצועי מספיק כדי שיוכל להביע דעה בדבר האם אפשר להתחייב או לא. ואני אומר לך בוודאות שאפשר להתחייב, עם מספיק ניסיון וידע בתחום, אפשר לדעת להעריך בהתאם את כמות העבודה והמחיר שצריך לקחת. תמיד יהיו גורמים שישפיעו לכאן או לכאן, בדיוק כמו שיכול להיות שפתאום המתחרים יפסיקו לקדם בכלל ואז העבודה קלה יותר.
הפתרון הכי נוח למקדם האתרים זה לא להתחייב ואז הלקוח תלוי באוויר ולא יודע האם יקבל תמורה או לא. עדיף לשלם 200% יותר ולקבל תמורה מאשר לשלם פחות ולא לדעת מה יהיו התוצאות.
|
ההנחה שלך שגויה . נכון שאם תשלם 200 (יחסית ל 100 הנחוצים) אתה תגדיל את הסיכוי שלך להגיע למיקום הדרוש אבל זה לא מבטיח זאת.
אם תשלם לעיתון "ידיעות אחרונות" לא 100 אלף שקל אלה 200 אלף שקל אתה תגדיל את הסיכוי שלך למכור מוצר אבל זה לא מבטיח שתמכור כמה שאתה רוצה למכור בשביל לא להפסיד.
מה שאתה עושה זה מגלגל את סיכון העיסקי שלך על המקדם. אתה רוצה לגלגל את הסיכון העיסקי שלך על ידיעות אחרונות? אם אתה לא מצליח להבין למה ידיעות אחרונות לא תתחיב לך למספר הלקוחות או הפניות אז כנראה כל מה שאני אגיד לא אשנה את דעתך.