שיהיה לי דברים, אפילו קטנים, להתעסק איתם שם. שאני לא אכנס ואסמן כמה דברים, אצא ואני יחזור עוד שבוע...
שעניין ההימור יהיה מעניין, לא סתם, אפילו אם זה יהיה דברים שאם תיקנה עכשיו כרטיס הימור בקיוסק לא יהיה לך..אני רוצה, וגם אתה רוצה (הבעלים של האתר)
לשהות באתר ולהתעסק בו כמה שיותר. שעמוד ההימור יהיה מרהיב, שיקח לי לפחות חצי דקה להסתכל עליו ולהתלהב ולקרוא הכל כל פעם מחדש לפני שאני עושה משהו.
יהיה נחמד אם גם תוסיף צ'אט, שמשתמשים יוכלו לתקשר אחד עם השני באתר, וככה לא דרך אימיילים\MSN וכדומה..וככה אתה נותן למשתמשים עוד סיבה להישאר באתר ולא לצאת...
תכניס לאתר המון אפשרויות קטנות כאלה, אפילו מקום של משחקי רשת קטנים חמודים כאלה שמבזבזים את הזמן, אל תשים שום שעון באתר, שהמשתמש ישהה באתר כמה שיותר זמן ובמידה ואיזה דף נתקע והכל זז לאט והוא יתחיל לשחק עם העיניים באתר בזמן שהוא עולה שהוא לא יראה שהוא כבר כמעט שעה בתוך האתר בלי לעשות כמעט כלום חוץ מלדפדף בו...(כמובן שאי אפשר לחסום את זה לגמרי, כי יש שעון למטה בווינדוס..,אבל לא תמיד מסתכלים עליו..)
וכמובן עיצוב מרהיב ולא מזלזל, אפילו פשוט מאוד, אבל שיהיה מושך ומתאים. שלא יהיה רק בשביל להגיד "הינה, יש לנו עיצוב"...
אממ..זהו, לא עולה לי יותר..
בהצלחה גבר !
|