View Single Post
ישן 12-04-10, 20:55   # 1
FreshServ.Net
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי beastserv צפה בהודעה
אני מעוניין להציג בפניו את האחסון שלנו
גם אם זה בצרפת
איפה כתוב שאסור? הוא ביקש בישראל אולי אבל היכן רשום שאסור לי להציג את החברה שלי?
נראה לי ממש לא לעניין מה שעשית פה
נראה לי שאפשר לתת ללקוח להחליט מה הוא רוצה
רציתי לרשום בה"פ, אך ארשום פה על מנת לרענן את החוקים גם אצל שאר חברי הפורום.

לפי החוקים בלינק הזה,

ציטוט:
# במידה ואדם ביקש הצעת מחיר וביקש לכלול בה וותק (או כל דבר אחר), חובה על המציע (בעל העסק) לרשום זאת ולעמוד בתנאים שהוצבו לו.

# במידה ולקוח ביקש דבר מה מסויים, אשר לך, בעל העסק אין (כדוגמת וותק, נגיד X), אין לרשום הודעות כדוגמת "במידה ואתה מוכר להתפשר על וותק של Y אשמח להציע לך הצעת מחיר".
כלומר, פותח האשכול ביקש שרת בארץ, משמע, חובה עליך כמציע לעמוד בתנאיו ולא להציע הצעה שלא עומדת בדרישות הסף הללו. במידה והיית רוצה לפרסם את הצעת המחיר ולאחסן אותו על שרת בארץ, לגיטימי לחלוטין, אך לפי ההודעה המצוטטת כאן ( "האחסון מתבצע על גבי שרתים מאובטחים באירופה" ), לפי הבנתי, התכוונת לצרפת (מצטער אם טעיתי).

להבא, זכותך לתת הצעה לאחסון באופן כללי כיוון שאין המנהלים אמורים לדעת איפה תאחסן אותו אם בשרת בארץ או בחו"ל, אך שים לב לעמוד בתנאי הסף של הלקוח.

יום נעים.

אי-מייל: admin at freshserv.net.
  Reply With Quote