הרוב מצטער לאכזב אותך ממש לא מה שכתבת !
אתה אולי מה שכתבת
הרוב בזבזנים לא רק תכסף של הצבא עוד יותר גרוע חיים על התחת של ההורים !
אני אחרי צבא ואני מממן את אמא שלי !
בגיל 18 החלטתי שאמא שלי 18 שנה מוציאה יותר מידי כסף עלי ואפילו שהייתי עושה שיחות באולי אבל אולייי 200 שקל למרות שביננו זה בערך 95 פעם ב... בגלל בנות אין מה לעשות ... חחח
אממממ בכל מקרה אז בגיל 18 הפלאפון עבר על שמי !
האינטרנט על שמי
היציאות על חשבוני ולא על אמא כמו אצל רוב הישראלים שחיים וחוגגים על הכסף של אמא ואבא
אני כיום עובד בשיפוצים בלי עין רעה אחללה כסף ! כואב הגב אבל אחללה כסף
אני עובד מ 7 בבוקר עד 4 והרבה כפולות ... יומית שלי זה משכורת צבאית של ג'ובניק ויומית שלי זה 9 שעות ככה שאני פחות ממנו בעבודה ומקבל אפילו יותר חחח
אני פעם בחודש בא לאמא שלי ושם לה ביד 300 - 500 שקל שיהיה לה לבזבוזים מה זאת אומרת ? שתצא עם חברות שלה שיהיה לה כסף ... בין אם זה סיגריות או מיצידי כל דבר שיגרום לה אושר וזה לא כולל את העזרה בהוצאות הבית
ולא אני לא בן יחיד ... כולם בבית עוזרים ...
מפה מתחיל שיעמום ועייפות זה נכתב בהומור ...
כל ג'ובניק שנפגע יש לפקסס למס 024837234
בכל מקרה אין הרבה חיילים ששמים תכסף בפיקדון !
ואני שהייתי בקרבי שמתי כל חודש 500 שקל ו500 שיהיה לי הייתי יוצא הבייתה ומזבז שישי שבת ... אומנם פעם בחודש אבל מבזבז מבחינת יציאות וכדומה ...
הייתי מבזבז משהו כמו 250 אז משמע אומר שהפלוס נשאר ואפילו נצבר בוא נגיד ככה ג'ובניקים אפילו בתוך הבסיס יש להם מקדונלדס וכל החרא למיניהם ...
ורוב הג'ובניקים שחוזרים מהבסיס לא באמת חוזרים כל כך מוקדם אל תגזים יש ויש הרוב מסיימים בין 5 וחצי ל 8 יש כאלה שאולי יותר מוקדם ויש שמאוחר יותר
תחשוב על הנסיעות לבית ... אתה כבר עייף והולך לישון כי כמו תרנגולת אתה אמור לקום בבוקר כדי להיות ב8 או 7 בבסיס כי יש "מסדר בוקר" לראות שאתם מסודרים שלא שכחתם לשים לק או לשים חזיה למרות שאסור
או שבאתם עם עגילים ובין היתר שיש גלצח
אז אתה לא ממש יכול לעבוד בשעות ה"חופשיות" שלך מה גם זה לא חוקי ואם הצבא ידע על כך ושאין לך אישור עבודה אתה תאנס לא תענש תאנס !
אבל במקום זה יש לך קרבי שישן בבסיס חרא של אוכל חרא של מיטה אין מים חמים בחורף ואפילו ישנים באוהלים לפעמים או אפילו בשטח ...
בזמן שאתה עושה קפה הוא שומר עליך מאויבנו
בזמן שאתה ישן טוב טוב במיטת ה"המי ? נח ?" שלך הוא ישן על דיקט ! או אפילו שומר שאתה תישן טוב או שתתפרע באיזה פאב ותחגוג
אבל אז שוב אתה צריך לקום בבוקר ואיזה בעסה עכשיו לינסוע לבסיס כל יום באוטובוס עם כל הישראלים האלה בבוקר ? ושהכל פקוק ושאנשים לא שמים בושם באוטובוס או אפילו מזיעים או שהם סתם מגעילים חחחחחחח
הוא עדיין ישן ...(הקרבי) תלוי בפזם ...
נכון שמזיינים אותם בצעירותם נכון שהם לא רואים בית נכון שזה לא קל כמו שלכם קל
אבל בסוף אם עושים למי היה שירות יותר מאתגר יותר כייף למי יש יותר חברים ומי יותר גבר באמת ? או במקרה הנשי את מי עשו יותר (אני לא צוחק !) אז כן הקרבי
טוב שמע כתבתי הכל משעמום אל תתיחס חחח תראה תשעה ...
אני אגיד בדוגרי ? עדיף להיות קרבי עם תש 2 לעשות חמשושים ולא להיות ג'ובניק !
|