View Single Post
ישן 21-02-10, 22:52   # 40
ben the master
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל ben the master Send a message via Skype™ to ben the master

ben the master לא מחובר  

יש הרבה אפשרויות להחיות את הפורום !
התנאי היחיד הוא שכל אחד פה יתן מעצמו קצת
והמנהלים יפתחו חסימות שנוצרו פה , כל המשתמשים שקיבלו באנים יוותרו להם על הבאן ויתנו להם עוד צ'אנס אחד אחרון
סתכלו אני יגיד ת'אמת יש לי פה משתמש בשם hosting_144 הייתי בבאן הרבה זמן מאוד הרבה ולדמתי הרבה לקחים מהטעויות שעשיתי והצחוק שעשיתי מעצמי , יש לי חברה לא גדולה שפועלת על שרתים יעודיים אבל לא נגזים 40 אבל בגלל שאני משרת בצבא אני לא ממש מתעסק בעסק ויש לי מישהו אחר שמתעסק בזה .
מי שידוע וזוכר את מה שכתבתי בפורום מתחרה שלכם ואני לא יגיד את שמו הפוסט שהיה יולי - אוגוסט 2006 זה היה משהו שלא יכולתי להחזיק בלב כבר ונשבעתי בעצמי וכל מי שסובב אותי שאני לא יעשה דברים כאלה בעתיד ומאז שכתבתי ועד היום לא ביצעתי כאלה דברים יותר
וכדאי לכפר על מעשיי בפורום , אני רוצה לתרום קצת מעצמי להחזרת הקהילה חזרה
אני גדלתי על הפורום הזה ואני פה מאז שנת 2003 כבר יותר מ6 שנים בפורום ורק לעצמי גרמתי נזק !
כיום אני כבר עוד מעט בן 20 באוקטובר כבר לא ילד סימיתי את תקופת הילדות שלי מזמן ועכשיו אני רציני , סיימתי תיכון בהצלחה רבה ועם תעודת מקצוע שכמו מטומטם לא הלכתי ועבדתי בזה לפני הצבא שזה הנהלת חשבונות סוג ב'
ובקיצור ובקרצרה יש פה אנשים שיקבלו את מה שכתבתי עכשיו ויש שלא יקבלו זה לא מעניין אותי
מה שהכי חשוב לי זה לתרום לקהילה שאני כל יום נמצא בה מסביב לשעון
ועם אפשר לעזור במשהו , אני מאוד מאוד אשמח לבצע את זה !!
בברכה בן !