יונתן אף אחד לא אמר משהו נגד מישהו ספציפי
אמרו רק על האתר
כמו כן לא ביקשנו לבטל חוקים כי אנחנו רוצים לבטל אלא אמרנו תנסו לעשות שינויים "לרעה" מה זאת אומרת ? תורידו טיפה מההגבלות ותראו אם באמת יהיה ספאם אם באמת יהיו בעיות
כי כרגע הקהילה נופלת ולא עומדת ...
כמוני כמוך וכמותנו אחרים רוצים קהילה פורחת ומשגשגת ממשתמשים פעילות והצלחה
אבל זה לא קורה לא באנו בקטע של אנחנו רוצים להרוס אנחנו המשתמשים רוצים שיהיה פורום פעיל ולא משעמם
ומאחר ואתה והמנהלים האחרים יכולים לעזור בזה אנחנו פונים אליכם כי אני למשל לא יכול לעשות משהו בנידון ואם כן תגיד לנו מה מי מו ונעשה כי אנחנו רוצים לטובת הפורום !
אנחנו לא רוצים לרעה
ושוב התגובה שלך לא ממש קשורה כי אף אחד פה לא אמר שאתם לא יודעים לקבל ביקורת אלא אמרו שאתם פשוט לא עונים
וזה מרגיש כאילו רק דימה פעיל מהמנהלים
מה שאומר שמשתמשים שרואים שאפילו מנהלים לא מגיבים ומקדמים תפורום אז הקהילה לא שווה
לא באתי לפה להגיד לכם איך לעבוד ומה לעשות באתי לבקש ממך ומדימה ומשאר הצוות המנהל את הקהילה בבקשה ואני חוזר מילת ביקוש !! בבקשה
עשו משהו אנחנו רוצים שהקהילה תישאר ושהיא תפרח !
אני מקווה שהבנת את דברי ושלא באתי להתלונן עליך או על מישהו אלא על על משהו בכללי שהקהילה לא כמו פעם כבר לא פורחת ולא זהרת
לא כייפית לא עניינית לא מוצלחת
שוב אני בהוסטס יותר מ5 שנים ואני מעריך את עבודת המנהלים ואני יודע שזאת לא באמת עבודה קלה ושאתם לא 24 שעות על המחשב
אבל אני מבקש יפה כשאתם כן על המחשב בבקשה אבל בבקשה עיזרו לפורום !
פיתחו תדלתות לאנשים חדשים
שחררו לחץ וחוקים אפילו לנסיון של חודש או שבוע אם זה יעשה רע לפורום תמיד אפשר להחזיר תחוקים !
תודה .. ויום טוב
|