View Single Post
ישן 20-02-10, 20:44   # 33
Kuchi
הוסטסניון

Kuchi's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Kuchi

Kuchi לא מחובר  

דימה נשמה באמת שאני לא כועס אני אפילו לא זוכר חחחחחחחחחחחחח
אני לא באתי להביא עליך ביקורת רעה ולהאשים אותך אבל הקצנתי בשביל שיבינו שהחוקים קצת מוגזמים בכללל הוסטס לא רק בפורום ביקורות וכן אני מודה בזכותך יש נקיון אבל הניקיון הזה לא תמיד טוב !
אה ובאמת שאין לי מושג על מה רבנו אם בכלל רבנו ולא אני לא שונא אותך או כועס עליך אני מת עליך ומעריך אותך ואת העבודה שאתה עושה
כמו כן
תחשוב שמשתמש שהוא לקוח של עסק יותר מ 3 חודש והבן אדם גנב אותו יענו רמאי ...
ולא הביא לו קבלה אז המשתמש לא יכול לתת ביקורת ?
מה גם ביקורת אפשר לתת על היום הראשון כי זה ביקורת !
וכל אחד יכול לקבל תביקורת איך שהוא רוצה לטובה או לרעה
וכן אני מודע לכך שאז יש שקרנים או כל השטויות האלה
לא בעיה היום לזייף קבלה כן ?

אגב דימה אני חוזר ואומר אין לי בעיה בפורום שאתה מנהל ספציפית להפך ! חוקים לא סתם נוצרו יש סיבה
אבל בעיקר אני אומר שמאז כל החוקים בכל הוסטס והשינוי פורומים ושינוי כל הדברים האלה מביא לבריחת האנשים הטובים והמשקיעים
אה ובקשר למשתמש שקיבל באן מהאתר ויפתח משתמש ?
אמממ בוא נגיד ככה שאני בתור לקוח של 013 אני יכול ליצור 200 אימיילים חינם יענו לשנות תיוזר שלי אז מה זה עוזר ?
ומשתמש שקיבל באן ופתח משתמש מה זה עוזר לו ? זה שהוא מסכן ? שישאר מסכן
אבל ברגע שזה אימייל ספקית בלבד אתה מרחיק מהאתר משתמשים שלא שולטים באינטרנט בצורה מוצלחת כמו שימוש באימייל של ספקית לא כולם יודעים להשתמש בזה !

דימה אני לא מאשים אותך ואין לי בעיה איתך כמו שאמרתי אתה אחד המנהלים הכי מוערכים אצלי ברשימה גם אם יצא וכעסתי עליך !
אני בן אדם לפעמים אני כועס כמו שאתה לפעמים כועס יכול להיות שצדקתי אני לא זוכר תמקרה אבל גם יכול להיות שאני לא צדקתי וזה לא משנה
הקטע הוא שבאתי להגיד שבאמת פעם הוסטס היה שונה

וזה בא לידי ביטוי אפילו בכמות מחוברים
אם פעם היו מחוברים בו זמנית 300 אנשים או בימים הטובים 500 + היום אולי אבל אולי ! 10 (אני מדבר על רשומים לא אורחים ..)