25-11-05, 04:20
|
# 37
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Beesites
הלו הלו, נא לדייק. אני חושב שיש לנו (לביסייטס) הרבה יותר שרתי משחק, כך שזה לא נכון להגיד שליאיר יש את הכי הרבה לקוחות לשרתי משחק.
לגבי נושא החזר הכסף, ואני לא מתייחס ליאיר ספציפית, אלא בכלל לנושא הזה :
ה"חברות" ידעו (וידעו היטב, כפי שניתן לראות אם תעשה כמה חיפושים באשכולות בפורום הזה) שהן מפרות את החוק במכירת שרתי המשחק הפרוצים.
נכון, גם אותם ילדים ידעו. אבל אל תשווה את עמדת הכח והידע של ה"חברות", שבעליהן בגירים בחלקם (מעל גיל 18), בוגרים מספיק על-מנת לנהל עסק, ומנוסים בשוק זה, לבין ילדים שאצלם ההבחנה בין "פרוץ" ו"לא פרוץ" היא הבחנה מעומעמת (כמו שהיא היתה אצל כולנו בגילם).
אני חושב שברור לכולם כאן מה היה פוסק בית משפט בנושא הזה. כל ההסתמכות הזאת על כך שמדובר בסכומים קטנים שאותם ילדים לא יתבעו את ה"חברות" האלה היא הסתמכות שעושק ביסודה - כלומר המשך ניצול הפרשי הכוחות בין הצדדים (אחד בעל עסק שמודע היטב לכוחו, והשני ילד ששילם מכספו המועט עבור שרת משחק).
סיכום : להגיד במקרה כזה "הילדים גם אשמים" זאת טענה מגוחכת. אתם באמת משווים את הידע שאמור להיות לילד בן 12 שקונה שרת משחק, ולעסק שקונה מחשבים בעשרות אלפי שקלים, מודע היטב לאותם חוקים, ומציג עצמו כחברה לכל דבר?
לא להחזיר את הכסף בטענה של "רעם ביום סגריר" זה גם דבר תמוה. הרי כבר כמה חודשים אנחנו מנהלים כאן דיונים ומראים עד כמה זה לא חוקי להריץ את השרתים האלה, ופתאום כשקורה משהו בנושא, לזעוק "פתאום הד ארצי סגרה לנו את השרתים, לא יכולנו לדעת שזה יקרה" זאת היתממות.
אני אומר : ידעתם, העדפתם להמשיך למכור את המוצרים הלא חוקיים, ועכשיו אתם מטילים את האחריות על ילדים בני 12.
|
בני ,אתה כישרון מבוזבז לך תהיה עורך דין 
|
|
|