אחלה לוגו, תפריט נחמד, חבילות אחסון יפהפיות (אם כי הייתי עושה לכל חבילה תמונה משלה).
בעיני האתר זקוק לעבודה חזקה על הפוקוס. לדעת לעצב אתר יפה זה דבר טוב, אבל לדעת לעצב אתר שמושך את הגולש למטרה מסויימת- זה דבר מעולה.
הדבר היחידי שמשך אותי זה אזור החבילות. למה? כי הוא הכי פחות דהוי- וזאת אחת הבעיות המרכזיות של העיצוב בעיני. עיצוב אסתטי שלא צועק מידי זה סבבה, אבל לא צריך ללכת עם זה רחוק מידי. במסכים עם בהירות קצת יותר גבוהה משלי לא היו רואים כלום! בהמשך לדבר הפוקוס, האזור שהכי אמור למשוך את הצופה, שזה הטקסט אודות החברה והמבצעים- נסתר לחלוטין.
עוד נקודות:
- הכפתורים בבאר יפים אבל אני חושב שיותר מתאימה שם שורה, שבסופה הלוגו. גם מעניין וגם מושך יותר.
- צריך להיות יותר מרווח באתר. הטקסט בתיבת אודות ממש נושק למסגרת, השורה עם האייקונים שמציינת את יתרונות החברה כמעט עולה על החבילות..
- כדאי להגדיל את את הטקסט קצת, בנקודה או חצי נקודה.
- תמונה של שדה ירוק עם בתים על רקע שמיים יותר תתאים לדעתי מבחינת צבעים וגם מבחינת העברת הרעיון של בטחון ושקט נפשי.
- הייתי מוסיף קצת אפקטים של ג'אווה, למשל שכששמים את העכבר על כפתור בתפריט הכפתור נעשה אדום עם גראדיאנט והטקסט בו לבן.
לסיום: בגדול יפה, אבל יש עוד לתת, במיוחד בין השורות. בהצלחה עם החברה ועם העיצוב!