אם אתה באמת רוצה להשקיע (ואני ממליץ מניסיון):
1. וותר על המסך מחשב, ותקנה מסך 32" FULLHD מחנות אלקטרוניקה זולה (כמו מחסני חשמל או משהו...) - אני יודע כרגע מול מסך כזה של סאמסונג (שהוא מסך המחשב שלי, ואני יושב אליו די קרוב ונהנה!), ואני אומר לך שזה כדאי, גם אם זה יקר יותר (חוצמזה שאתה יכול לשלב את זה טוב מאוד עם ממיר HDשל יס או הוט... גם מניסיון...)
2. אם אתה רוצה להינות מסאונד טוב - אל תקנה סט 5.1 מעפן של מחשבים.. תקנה רמקול מוגבר של samson (לא, זה לא samsung ואין ביניהים קשר) - זאת חברה של ציוד הגברה... בערך סוג הרמקולים שאתה רואה במועדונים, אולמות אירועים או אולמות מופעים. גם ל-JBL יש ציוד הגברה מציון.. שלי עולה בסביבות ה4 אלף שקל.. אבל אתה יכול למצוא משהו גם ב1000 ש"ח שיספק אותך (במידה ואין לך צורך המערכת הגברה שמידי פעם תעשה איתה מסיבות חוף או מסיבות רחוב של מאה איש, אין לך מה לקנות רמקולים מוגברים בסכום שאמרתי...).
3. בזה אומנם אין לי ניסיון, אבל אם אתה רוצה מחשב שיריץ משחקים - intel i7 נחשב לטוב ביותר.. אל תתפשר על i5
אומנם אני מייקר לך את הסכום - אבל אני מציע לך שתלך על משהו מקצועי אם אתה רוצה מחשב למשחקים.
(אגב, אני ממליץ לך לרכוש הארדיסק חיצוני של 1TB, מניסיון... הוא מדהים! אני כבר עברתי מזמן את ה500GB תפוסים.. ממליץ לך לעשות כמוני...)
עריכה: שכחתי לציין שפרט למה שציינתי - המחשב מצויין! לא מצאתי משהו ששווה להוזיל בו...