באמת לא הבנתי למה האתר שלי לא עובד,חשבתי שזה שוב נפילה של 5 דקות,אחרי 5 דקות הבנתי שמשהו קרה ובאתי לשלוח TICKET אך האתר לא עובד,הבנתי שמשהו לא בסדר פה וראיתי תנושא ומה שקרה
רציתי להתקשר אלייך אורן ולברר את העניין אך יום שישי,אולי אתה שומר שבת?
בכל מקרה,אני כלקוח מאוד נפגע,יום שישי ושבת אלה ימים מאוד חשובים באתר שלי,ימים שסכום הכסף הנכנס עולה בקצת
חוץ מהכסף,מעמד האתר שלי בגוגל,ועידכון התכנים באתר נפגע,גולשים יכולים לעזוב את האתר ולא לחזור,עכשיו 4 ימים לא יעבוד האתר זה מראה במפני הגולשים על משהו סופי
אני חשוב שיש עליכם אחריות לענות לטלפונים וגם אם אין לכם כח לענות או שאתם אומרים במלה זה על אותו נושא
אנחנו כלקוחות אמורים לדעת שאנחנו נמצאי בידיים טובות ולכל בעיה/שאלה או כל דבר אחר ייטפלו בבעיותנו-לכן אני חושב שלענות ללקוחות זה דבר ריאשון
אני רוצה הלגיד לכולם שבזמן הרב שאני מאוחסן על ידי סקיור-הוסט או ביטס סרב איך שתרצו אני מאוד מרוצה-תמיד הייתה תמיכה ותמיד יידעו לענות על כל דבר-להגי עכישו שהתמכיה שלהם גרועה זה שקר-יש להם תמיכה מעולה-ויש להם לחץ עכשיו הם עושים ככל שביכולתם
אורן אני מקווה שהאתר שלי יחזור לפעולה במהרה,כל יום שעובר פוגע באתר שלי,וכמו שאתה יודע אנחנו לא לקוחות של חודש,אנחנו נמצאים תקופה אצלך,וגם חושבים להמשיך בכך
אשמח מאוד אם תעדכן אותי במתרחש-שוב אני כלקוח אמור לדעת מה קורה עם החברה שהאתר שלי מאוחסן עליה
בשורה התחתונה אני בטוח שאורן והצוות שלו עושים הכל ולא חשבו שיגיעו למצב הזה,אני מאוד מקווה שיישארו גיבויים ושום בר לא יימחק כי אז זה יהיה אסון מבחינתי ומבחינת שאר הלקוחות
יום טוב
|