ציטוט:
נכתב במקור על ידי Amits
"אם יש לך כדור בכיס, כבר תהרוג תאויב!"
|
יש לך 2 חוטפים, כדור אחד. מן הסתם לא מדובר בסיטואציה של 1 מול 1, כי 1 מול 1 כבר עדיף לנסות להרוג את המחבל בכוחות עצמך מאשר לירות בעצמך. אבל ב99.9% בסיטואציות של חטיפה מצב כזה לא יקרה. כי הם תמיד באים כקבוצה על חייל ולא כאחד על אחד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Tomer
רוב הסיכויים שאם אתה לא יכול להרוג את החוטפים, סימן שאין לך נשק בהישג יד, משמע שיהיה לך קשה להרוג את עצמך 
|
כמו שכתבתי למעלה, יש לך רימון יד ואתה בקטטה עם החוטפים. יש לך אפשרות להפעיל את הרימון ככה ש99.9% אתה תיפגע והחוטפים שלך יש מצב שכן, יש מצב שלא. אתה תפעיל?
סיטואציה נוספת, יש תקלה בנשק (השושנה נשחקה וצריך חדשה) ויש לך סכין. עכשיו מולך ניצבים 3 ערבים שאתה בטוח שחוטפים אותך. לשלושתם יש נשק. מה תעשה?
הבאתי לכם סתם סיטואציות שעלו לי בראש, לא צריך לנתח כל מילה שלי.. אבל בגדול אני בטוח
שהבנתם את הפאזל.
XFUM, בקשר ל:
ציטוט:
ודבר אחד אני לא מסכים איתך mayden כשאתה אומר שהמדינה חכמה כי היא לא.
צריך לחסל אותם עכשיו כשאין להם את הטכנולוגיה הדרושה.
כי אני בטוח שעוד כחצי שנה עד שנה איראן תתחיל לספק להם את הנדרש.
צריך להפעיל לחץ על העולם שתפעיל לחץ על איראן.
|
כיום בעולם הכל זה פוליטיקה, פוליטיקה זולה. עם כל הציפיות מהממשלה הנוכחית, קיבלנו כאפה מלצלצת. "כגודל הציפייה, כך גודל האכזבה".
וסטינו מהנושא לגמריי, לכן אם אתם רוצים לדבר על ממשלה\פוליטיקה וכו', פתחנו נושא חדש.