ציטוט:
נכתב במקור על ידי DragonRanger
זה בעיה המשפט הזה... כי אמנםפ לישראל יש עליונות צבאית מאוד גבוהה במזרח התיכון
אבל איראן היא מדינה גדולה עם מספר אוכלוסויה ענק..!!
מבחינה מספרית אין לנו מספיק מבנים בתל-אביב כמו כמות התושבים מתחת לגיל 18 בטהארן.
יש לנו עליונות טכנלוגית, אבל גם להם יש.
אסור לזלזל באויב האיראני - ובגלל זה לדעתי כל העולם מסתכל על הפרויקט הגרעין האיראני בזכוכית מגדלת.
|
יש כאן המון פוסטים והמון שטויות באשכול הזה, אבל הייתי חייב להתייחס להודעה שלך:
ציטוט:
מבחינה מספרית אין לנו מספיק מבנים בתל-אביב כמו כמות התושבים מתחת לגיל 18 בטהארן.
|
כמה חיילים רגליים וכמה תושבים לא יעזרו להם, הם לא יבואו לישראל ברגל ולא בטנקים יש להם אלפי קילומטרים לעבור - מה שיכריע במלחמה כזאת זה חיל-אוויר וטילים לטווח רחוק, לאיראן יש טכנולוגיה ולישראל יש טכנולוגיה, ישראל מחביאה את שלה עמוק מאוד באדמה ואי אפשר לדעת כמה הטכנולוגיה הזאת מתקדמת או אם היא יכולה לעמוד מול איראן - את זה המלחמה תכריע.
ציטוט:
אסור לזלזל באויב האיראני - ובגלל זה לדעתי כל העולם מסתכל על הפרויקט הגרעין האיראני בזכוכית מגדלת.
|
העולם מסתכל ב"זכוכית מגדלת" בשביל לדעת אם יש ממה לפחד, אם הם "לא מדברים סתם" - הרי בסה"כ כל תכנית גרעין לכל מדינה בעולם מהווה איום לכל מדינה כלשהי אי אפשר לשחק בעתיד ואין מה לעשות.
אחמדניג'אד (או איך שלא כותבים..

) יידוע כבן-אדם חולני וחייבים לעקוב אחריו.
ציטוט:
לישראל מול איראן אין שום סיכוי.
יש לנו קצת יותר טכנולוגיה אבל אל תחשבו שהם בתקופת האבן, יש להם טכנולוגיות לא רעות בכלל.
אבל מה שקובע פה זה המספר. ולישראל כמעט ואין שום סיכוי.
ד"א דיברו פה על צפון קוריאה-צבא אחד החזקים בעולם אם צפון קוריאה תתקוף את USA אז לUSA תיהיה מלחמה מאוד אבל מאוד קשה.
|
עניתי לבחור למעלה למה מספר לא קובע חוץ מעידוד שעידוד יש רק בכדורגל..

.
ציטוט:
אם במלחמת יום כיפור מדינת ישראל שאז היינו מוגדרים ככלומניקים, ניצחנו מעל 3 מדינות שתקפו אותנו, אני משער שנעבור גם את זה.
|
הטכנולוגיה התפתחה המון ב30 ומשהו [?] שנה האחרונה, זה כמו להשוות מקלע לטיל.
ציטוט:
גם אם ננצח את איראן.. פצצה אחת והמדינה נמחקת... לא הם ולא אנחנו רוצים דבר כזה.
|
לא כ"כ מהר חבוב.
ציטוט:
אמריקה מתחילה ללכלך ביחסים אם ישראל.
וזה היה ברור כי אובאמה מוסלמי.
איראן לא יכולה על ישראל במלחמה צבא מול צבא.
ואני מעריך שעוד מעט ארצות הברית תשמיד את צפון קוראה אם הם ימשיכו ככה.
|
יחסים של שנים לא נגמרים עם מנהיג אחד, גם אם הוא ירצה וגם אם לא, יש תמיכה רבה מהשלטון ומהמדינה

.
ציטוט:
ח"א וכללית צה"ל יסתדרו בסדר גמור מול האיראנים. אנחנו מנסים למנוע פה בעיה עתידית, זה הכל.
|
מסכים.
ציטוט:
*משימה.
לישראל יש יותר מ-40 שנה של ניסיון בתחום הגרעין. לאיראן? "קצת" הרבה פחות.
אם איראן תצא מלחמה נגד ישראל, היא תמחק מהמפה.... ואת זה היא לא רוצה.
|
לפי מה שיידוע לי הבן של הרמטכ"ל לא רשום בהוסטס, אי אפשר לדעת גבר.. המלחמה תכריע הכל.
ציטוט:
היום כבר מדובר על סוג אחר של מלחמה, אי אפשר להשוות.
|
מסכים.
קצת אופטימיות חברים, אנחנו על המפה

.