אהבתי את הסגנון שלך אבל יש לי כמה דברים שלדעתי דורשים שיפור. רוב הדברים האלו קטנים שלקוחות לא ישימו לב אליהם (אולי חוץ מהריווח) אבל אני מגיב לך כמעצב

הדבר הראשון הוא התמונה הזאת בבאר, נראה לי שכל קלאן בשלב מסוים השתמש בה. היא ממש אבל ממש חרושה. הייתי ממליץ לך להשתמש באחרת.
לגבי המבנה, אני חושב שלא נתת חשיבות לדברים הנכונים. החלק של ה-matches צריך להיות יותר דומיננטי. כנ"ל לגבי החלק של ה-squads, הייתי שם אותו ישר מתחת לתפריט או מקטין אותו ושם אותו בחלק העליון. החלק של הוידאוים למטה מעולה, אני חושב שתהיה אבל בעיה עם הגודל של הנגן שבחרת שם.
עוד דבר שקצת מציק זה החוסר אחידות בכותרות שלך, חלק עם פינות מעוגלות וחלק מרובעות - תחליט מה אתה מעדיף ותשתמש רק בהם.
והדבר האחרון שדורש שיפור הוא הריווח (או החוסר בו). כל הבלוקים צמודים יותר מדי אחד לשני, תן להם קצת אוויר לנשימה.
סך הכל עבודה יפה
