View Single Post
ישן 19-05-09, 15:22   # 4
WCMS
חבר מתקדם
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 629

WCMS לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Davieh צפה בהודעה
שלום שמי דוד,
אני מתכנת ומקודד אתרים, ורוב הלקוחות שלי בדרך-כלל רוצים לקנות ממני הכל ביחד, עיצוב תכנות קידוד איחסון ודומיין, אז לגבי העיצוב עבדתי עד עכשיו עם מספר מעצבים, אבל התוצאות שלהם לא היו מספיק טובות לפי הלקוחות.

אז התחלתי לחפש מעצב חדש, שאני יעבוד איתו בצורה קבועה, כי לקוחות מגיעים אלי מפה לאוזן לרוב, וזה אנשים שאני מקיר פנים אל פנים.

אחרי שחיפשתי בפורום ובאינטרנט, הגעתי לאיתי נעמן, ויש כשהתחלתי לדבר איתו, הבנתי שמדבור בבחור רציני, ובוגר.

בהמשך השיחה, שאלתי אותו לגבי עבודות קודמות, על-מנת לקבל התרשמות ראשונית מהמעצב, אבל הבנתי שהוא לא עבד והתעסק בתחום תקופת זמן ארוכה, וחזר להשקיע מחדש בתחום.

בהתחלה היו לי ספקות לגביו, אבל ישר אחרי שהגיש לי עבודה גמורה של עיצוב ללקוח, תוך פרק זמן של כמה שעות בודדות, ישר הבנתי שהבאנדם רציני, מהיר, מקצועי ובעל מילה.

דיברתי הרבה, והנה ההוכחה : http://img91.imageshack.us/my.php?image=zikokim.png

כמו שאתם רואים, עיצוב מאוד מקצועי, ופגע בול במטרה, והכי חשוב הלהיב את הלקוח מיידית.

כמו שראיתם (קראתם), איתי הוא לא עוד סתם ילד שלומד פוטושופ בפורומים וחושב שהוא "מעצב", אלה מעצב מקצועי ורציני. וכרגע הוא עובד תחת השם : Qopaq.

אני נהנתי לעבוד איתו, וממשיך לעבוד, כל הלקוחות החדשים שלי עוברים דרכו...ומרוצים

בתודה, דוד.
אני שמח שהמעצב מקצועי והכל,
עיצוב באמת נחמד..
אבל יש לי משהו שעיצבן אותי טיפה

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Davieh צפה בהודעה
כמו שראיתם (קראתם), איתי הוא לא עוד סתם ילד שלומד פוטושופ בפורומים וחושב שהוא "מעצב", אלה מעצב מקצועי ורציני. וכרגע הוא עובד תחת השם : Qopaq.
סליחה שאני אומר את זה?
אבל אנשים לא נולדים עם חוש לעיצוב והם ישר מקצועיים,
הם לומדים במשך השנים..
כמו שתינוק נולד הוא לא מתחיל ישר ללכת ולרוץ..
לוקח לו זמן ללכת.
וזה שאתה אומר איתי הוא לא עוד סתם ילד.
זה אומר שאתה מעליב את כל המעצבים...
וחוץ מזה איך איתי למד פוטושופ?

Last edited by WCMS; 19-05-09 at 15:35..
  Reply With Quote