ציטוט:
נכתב במקור על ידי nitsanbn
מסקרנות?
עם פחות סקרנות -> אני לא אוהב אנשים שמדברים הרבה.. ואומנם אתה נראה לי שפיץ רציני אבל ראיתי כמה קילרים בתחום הזה שמתמצאים הרבה יותר ממך וגם עם קוד יותר טוב.. ואם אם היית הכי טוב - להשוויץ זה לא המטרה.. לפחות לא כדי להשיג לקוחות
להת'
ובנוגע לרמה בחו'ל
גם שם אין שום הסמכה.. עבדתי עם הרבה חותכים בחו'ל שגם חלקם חותכים יותר טוב ממך
ממש מציק העניין הזה
הייתי מסיר את זה במקומך.. בהצלחה בהמשך
אני עדיין נשאר עם החותכים בחו'ל.. איכות יותר טובה מרוב האנשים כאן, לא מדברים באוויר ומראים הוכחות, ובמחיר קצת יותר סביר
|
המטרה היא לא להשיג לקוחות אלא ל
סנן לקוחות, ובנתיים זה עובד יופי.
הרמה בחו"ל היא שונה לגמרה, גם אני למדתי את כל מה שאני יודע ממקורות שהם לא בעברית, למשל למדתי לבנות עמודים ב-"divים" ולא בטבלות בעזרת אנשים טובים בערוצי מירק שונים. זאת גם לא בעיה לראות את הבדלי הרמה בין האתרים בחו"ל לארץ. קח לדוגמא את digg, facebook, yahoo ותשווה מולם את מקושרים, כלכליסט, ומאקו. אחרי כמה שניות של השווה תבין שאנחנו עדיין רחוקים שנות אור מהם לא בטכנולוגיה, אלא בתפיסה. לגבי המחירים, אי אפשר להתחרות עם ההודים או הפקיסטנים (גם האמריקאים או מערב אירופאים לא יכולים) וכו' בגלל הסיבה הפשוטה שהדולר יותר חזק אצלהם מאשר אצלנו ותודה על כך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי hellsdevil
|
לא ציינתי כי זה נראה לי מובן מאליו שקניתי עיצוב כי אני לא מעצב, וכמובן שלא העתקתי את הקוד שלו, הוא פשוט נראה לי עמוס מדי ולא גמיש מספיק. אז כמובן שבניתי הכל מאפס בPSD שקניתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי daMn

אתה רוצה להגיד לי שעברת על הקוד מחדש:\
הכוונה כמובן לפתוח האשכול.
|
אם אתה מתכוון לזה שבניתי את הקוד מחדש ולא השתמשתי בזה של התבנית, כמובן! אני לא הולך להשתמש בקוד של מישהו אחר כשאני יכול לבנות אחד משלי.