ציטוט:
נכתב במקור על ידי DvirCohen
הייתי במבחן מיון לממר"ם לפני חודש בערך.
זה מה שהיה לי שם:
מבחן ראשון - מבחן בתכנות שנקרא "מחשבון קרב", הם מגדירים לך שפה עם X פקודות ואומרים לך לבנות לפיה תוכניות.
מבחן שני - אנלוגיות (היגיון), נגיד נותנים לך ____ לבאר כמו ____ לבית. ויש לך כל מיני מילים וההשלמה פה נגיד היא בסיס ומרתף כי הם 2 הבסיסים של המבנה המדובר (אתה לא אמור להשלים לבד, זה אמריקאי).
מבחן שלישי - 3 אנסינים קצרים באנגלית, על כל אנסין יש לך כמה שאלות אמריקאיות בעברית ואחרי זה קטע באנגלית שאתה אמוור להשלים (הוא גם אמריקאי).
זה המבחן שלי היה, כמובן שאתה צריך קב"א טוב ופרופיל עורפי/להיות בן יחיד (לפי מה שהבנתי שם).
|
זה מבחן שפות בעיקר , זה מבחן כללי , מפה שולחים אותך לעוד מבחנים .
בנוגע לפרופיל קרבי , אם אתה טוב יקחו אותך, נכון שהרבה הרבה הרבה יותר קל להתקבל עם פרופיל נמוך אבל אפשרי עם קרבי וזה בעיקר אם אתה בא עם רקע מוקדם חזק ויכולות גבוהות .
וידע בשפות WEB יכול לעזור אם יש לך הרבה ממנו , הם לא בוחנים על זה בקושי , הם בעיקר לוקחים אנשים שלמדו את זה בבית ספר או שבמוסדות אחרים או עם יכולות תיכנות גבוהות ומשם עושים להם ראיון , לי עשו ראיון שבו התבקשתי להראות יכולות בSQL INJECTION , בבניית טפסים בטוחים ובעיקר בחנו ידע תיאורטי באבטחה של WEB .
אבל הגעתי לזה אחריי שעברתי מבחנים כללים , ומבחנים כללים במחשבים כפי שתיארתי בתגובות קודמות שלי .