אשכול: חוקי הפורום
View Single Post
ישן 16-02-09, 14:00   # 2
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי AlonMi צפה בהודעה
שלום,

הייתי רוצה להעלות את נושא חוקי הפורום בהוסטס.
יש כאן המון חוקים שרובם לא עושים אלא רק בלאגן.

לדוגמא, הקפצת נושא - למה צריך לבקש אישור ממנהל הפורום? זה לא שמשתמשים יתחילו להיות 24 שעות על הפורום ולהקפיץ כל פעם שהנושא נהיה בסוף העמוד. וגם אם כן, זה בסה"כ נותן לכם ולנושא עוד חשיפה, ככה ש...

חוק נוסף, שהוא לדעתי בכלל הזוי ומתקשר בצורה מסוימת לקודם...
נעילת אשכולות ישנים שהוקפצו. למה? מה הרעיון? אם האשכול לא רלוונטי, המפרסם יגיד את זה.

חוק החברות, מצאתם בדיוק את הדרך להבריח את כל בעלי העסקים הרציניים. "שלחו לנו אישור שאתם חברה", רק תראו איך זה נראה מהצד האחר... כמה טיפשי, כמה מיותר.

יש עוד המון חוקים ואזהרות ושטויות שגורמות לפורום הזה להיות פורום של ילדים, שחררו מהשטויות כדי שתהיה כאן זירה נחמדה יותר של עסקים.

אלון.

אני אתייחס למה שכתבת בסעיפים:

1. הקפצת נושאים: חוק מקובל בכל פורום, אני רוצה שתראה לי פורום ישראלי אחד שבו מתירים למשתמשים להקפיץ אשכולות (שלח לי קישור בפרטי).
אנחנו לעומת זאת, הולכים לקראת המשתמשים ולא אומרים שאסור להקפיץ, אלא מותר אבל שיהיה בצורה מבוקרת, כי אחרת זה פשוט יהפוך לבלאגן.

2. בדרך כלל כאשר משתמש הקפיץ אשכול, אני מוחק את ההודעה ונותן לו אזהרה ולא נועל את האשכול, לדעתי כאן מדובר בצורת העבודה של כל אחד מאיתנו...
למרות שאני לא רואה שום דבר רע בנעילת האשכול.

3. לגבי חוק החברות: בתור פורום הכפוף לחוקי מדינת ישראל, אסור לנו לאפשר לאנשים פרטיים למכור דברים בכמויות, אי לכך הוחלט להכניס את חוק החברות.

לכל דבר יש סיבה, אתה מוזמן לציין דברים נוספים שתרצה לקבל עליהם תשובה ואני אנסה לענות לך.
  Reply With Quote