View Single Post
ישן 11-02-09, 09:59   # 20
Daniel
אחראי פורום

מיני פרופיל

Daniel לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Elior צפה בהודעה
בחרתי במפלגת עלה ירוק ולא ב"בוגרי עלה ירוק וניצולי השואה".
עישון סמים? בטח, אני בעד לגיליזציה אבל אפילו גיל קופטש יו"ר עלה ירוק אמר שזאת מטרה רחוקה יותר, ואם הם היו נכנסים לכנסת הם היו מנסים קודם כל להפסיק את שטיפת המוח נגד הסמים.

עלה ירוק תומכים בהעלאת החינוך לראש סדר העדיפויות. בתור בן אדם שסיים צבא ואני מאמין שכרגע מתכנן ללמוד או לומד, היית רוצה שההשכלה הגבוהה תסובסד, ויש פה הרבה חברה שעכשיו לומדים ואני בטוח שהם מרגישים יום יום כמה שמערכת החינוך שלנו לוקה בכל אספקט אפשרי.

שוויון זכויות למיעוטים נראה לי גם משהו חשוב שכדאי לפעול בו, ולא נשכח את איכות הסביבה ופעילות נגד פגיעה בבעלי חיים...

אם אתה רוצה להיות אנטי המפלגה הזאת כי היא עוסקת בסמים, עשה כרצונך, אך אל תזלזל באנשים שמאמינים בה רק כי אתה לא...
העלאת החינוך... שבשבילם זה שכל אחד ואחד יעשן נרגילה בכניסה לבית הספר, שכיראה את המורה שלו וישירו "שלום שלום שלום כיתה א'", עם איזה סיגריה בפה, וכמובן, לא לשכוח, גם לכל בית ספר יהיה בית חולים צמוד שיושקע כל תקציב המדינה בפיתרון של עליה של אלפי אחוזים במחלת הסרטן (מעניין למה...)?

ברק זה התשובה. הוא לא יקח - הוא לא יהיה ראש ממשלה - אבל, אם יהיה לו מספיק מנדטים הוא יהיה שר הביטחון, ואני אישית הייתי מרוצה מההתנהלות שלו.
  Reply With Quote