View Single Post
ישן 26-01-09, 19:44   # 17
MusicMan
חבר על

מיני פרופיל

MusicMan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי KingSnake צפה בהודעה
כן! בואו נפיץ את הסרטון! ניהיה יהודים טובים! ניכנס בערבים!

חבל שאנשים שוכחים כאן עוד צדדים של היהדות. על קבלת האחר שמעתם? מה עם מתן צדקה? ובינינו, רוב המשתמשים כאן לא עשו שום דבר אמיתי כדי לעזור "אחיהם היהודים" אותם הם כ"כ אוהבים (לא, לשנות פרופיל בפייסבוק לא נחשב).

אז, שבו בשקט בזמן שהאחים שלכם יוצאים למלחמות חסרות מטרה בארגון פשע. תתלוננו כשהתקשורת (בעולם) מראה שני צדדים, ולא אחד. תצעקו "עוכר ישראל" לכל בן-אדם שמתנגד לפגיעה בחפים מפשע. מה זה משנה? צועדים יחד עם העדר!
זה הקטע שחייבים לצעוד יחד עם הער במקרה הזה! חייבים להיות מאוחדים כי רק ככה ארץ ישראל תשאר שלמה. ברגע שהעם מפוצל התקשורת מראה את ישראל באור שונה. ובקשר ליהדות את תכנס לנושא שאתה לא מבין בו!

ציטוט:
נכתב במקור על ידי KingSnake צפה בהודעה
יש הרבה פואנטות, אחת מהן היא שאם אתה מאמין במשהו- תעשה הכל למענו (כן, כן, גם אני אני אישית לא מסכים עם זה). ואני יכול להבטיח לך שלאף אחד לא אכפת מזה שכמה חבר'ה שינו ת'תמונה בפייסבוק. מצד שני, עשרת אלפים ערבים ויהודים שצועדים ביחד למען השלום זה מחזה שירגש אפילו את התומכים במלחמה.
אותי זה ממש לא ירגש, יותר ירגש אותי זה עוד מבצע כניסה לעזה. ובדיוק לעשות הכל למען משהוא שאתה מאמין בו. המטרה מקדשת את האמצעים