View Single Post
ישן 15-01-09, 22:59   # 10
KingSnake
חבר מתקדם

מיני פרופיל

KingSnake לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי HOLD צפה בהודעה
הכי קל לדבר, בזמן שמיליון יהודים נמצאים בטווח מוות.
הכי קל להגיד שהערבים טובים, אבל אין אומץ ללכת ליד ערבי, כי אתה יודע שהוא יזרוק עלייך אבן.
הכי קל להמציא סיפורים, כשאתה לא יושב במקלט שבועיים ברצף.
הכי קל לומר שהערבים מסכנים, אבל קשה לענות כששואלים אותך "למה הערבים עושים פיגועים?".

רק על הפוסט הזה הפסדת לפחות 20% מהקוראים בבלוג שלך,
ואני מאחל לך שתפסיד יותר, עד שתבקש סליחה מעם ישראל,
סליחה מחיילי צה"ל שרק בזכותם אתה חי במדינה משלך, ולא בגטאות.

תתבייש לך, ולחשוב שאני הצבעתי לך לבלוג, ועוד שלחתי לכל רשימת התפוצה שלי להצביע לך.
אני מתבייש שעזרתי לעוכר ישראל כמוך.
*אין לך כרגע שום יהודי בסכנת מוות! אני מסכים שהחיים תחת טילים הם נוראיים מנשוא, אבל במידה ואנשים יגיעו במהירות למקלטים אין שום בכנת חיים. אני מסכים שיש לשנות את המצב הנוראי הזה, אבל לא בדרך של רצח חפים מפשע.

* למה החלטת שאני מפחד ללכת ליד ערבי? אני מבקר בכפר קאסם לעיתים קרובות מאוד, הגעתי להפגנה נגד המלחמה וצעדתי עם המוני יהודים וערבים ודוד שלי מבקר לעיתים קרובות בסכנין. בניגדו לגזענים שבינינו, אני לא רואה כל הבדל בן יהודי לערבי.

* נכון, הרבה יותר קל לכתוב מתוך בית מוגן ללא סכנת טילים. חבל שגם בעזה וגם בעוטף אין להם זכות שכזאת, בגלל המלחמה.

* שוב, מי אלה אותם ערבים שעושים פיגועים? יש ערבים מסכנים, יש יהודים מסכנים. יש ערבים קיצוניים, יש יהודים קיצוניים, יש ערבים פסיכים ויש יהודים פסיכים. תאלכ'ס- יש בני אדם.

יודע מה? הייתי מוותר על הרבה דברים בשביל שישיה כאן שלום, אם הצלחתי לשנות את דעתו של יחיד בעזרת פוסט שכזה- 20% מהקוראים הם מחיר פעוט. (למרות שמס' הכניסות דווקא עלה)
ואם מישהו צריך לבקש סליחה מחיילי צה"ל זה לא אני, לא אני שלחתי אותם לשדה קרב קטלני, לא אני גרמתי להם להרוג חפים מפשע כנגד רצונם ולא אני הפכתי אותם למטרות נייחות.