ציטוט:
נכתב במקור על ידי ozsason
אמרתי שאנחנו פוגעים בצורה לא פרופורציונלית?
רק הגבתי לכל אלה שחושבים שאנחנו הכי מסכנים ותושבי עזה לא במסכנים הרי יש להם הכל ומהכול...
אני מנסה לומר שהם גם מסכנים ואפילו יותר מאיתנו למה? כי הם חיים מפחד גם מאירגוני הטרור וגם מצה"ל...
ובקשר לתגובה שלך לערביי ישראל זה לא הכי נכון..
ואני יודע את זה בוודאות למשל בטייבה כמה שנים היה ראש עיר יהודי לא רק יהודי אלא גם דתי!
אדם נפלא שניסה להציל את העיר הזאת,נלחם בכולם לכל אגורה אבל לא הצליח. אז זה לא חמולות וכל זה אני לא אומר שזה לא קיים זה קיים כמו שאצלנו קיים,אבל מה לעשות הם מופלים יותר וזה בדוק,אתה יודע מה גם אם זה חמולות וכ'ו למה המדינה לא עושה עם זה כלום? הרי אם זה היה במקום אחר היו מיד עושים משהו בקשר לזה.
|
שמע, ברור שבעזה הרבה יותר מסכנים מאיתנו, אני לא מתווכח על זה בכלל, אבל אם אתה תשאל אותי מי אני הייתי רוצה שיהיה יותר מסכן - הם או אני - בטח שהם, ואני מניח שגם אתה הייתה עונה את אותה תשובה... אבל זה לא היה הרעיון שלי להכנס לויכוח של "מי יותר מסכן"
בכל מקרה, אני לא יודע מה הולך הקטע עם ערביי ישראל, אני רק יודע שאזרח צריך להיות נאמן למדינה שלו, ורק אחרי זה הוא יכול לבוא אליה בדרישות. זה לא הולך ההפך למה המדינה לא חייבת שום דבר לערבים.