ציטוט:
נכתב במקור על ידי vadimg88
זה ברור. השאלה נשאלת והדיון הולך כשהלקוח שמבצע את הפעולה שולח את הבקשה לשרת ומשם למקור חיצוני האם הכתובת של הלקוח תתקבל בשרת החיצוני או של השרת שקבל את הבקשה מהלקוח ושולח אותה לשרת החיצוני. שאני די בטוח שה IP של השרת הוא זה שישלח לשרת החיצוני ולא של הלקוח.
זה מביא אותי לשאלה שנשאלת, איך בידיוק אתם מבצעים פקודת AJAX לשרת חיצוני? בדרך כלל אי אפשר לבצע XHR לשרתים חיצוניים שהדומיין שלהם שונה מזה של הדומיין הנוכחי בו העמוד נמצא. אם הבקשה נשלחת לדומיין שהוא לא זהה לדומיין של העמוד שמריץ את הבקשה, סאב דומיין או פורט שונה אז הבקשה לא תשלח ותתקבל שגיאה בהתאם.
לא עבדתי עם GOOGLE API אבל AJAX ישירות לשרת חיצוני עוד לא עשיתי וזה גם כנראה למה אני לא בטוח בתשובה. אשמח לדעת את הפתרון בעצמי אבל אני אצטרך לדעת איך מבצעים את הפקודות אל GOOGLE הרי שליחת בקשה של AJAX מהדומיין test.com אל something.com לא ניתן לבצע.
תודה.
|
GOOGLE API זה WebService שאתה פונה אליו איך שבא לך, אם זה ע"י PHP PYTHON RUBY או פשוט SOAP
לא מומלץ בכלל לעשות את זה דרך הלקוח, כי אתה משתמש במזהה API יחודי לך, ואם GOOGLE רואים שהם מקבלים פניות ממלא כתובות שונות מאותו KEY הם יחסמו את המפתח הזה כאילו שהוא הודלף לאינטרנט
אם אתה משתמש בAPI KEY עדיף שתעשה את זה מהשרת שלך, זה היעוד שלו
מה שאי אפשר לעשות עם JS זה לדבר עם אובייקטים מאתר אחר (כמו COOKIES וכאלה), אבל בהחלט ניתן לבצע בקשות לתוכן מאתרים אחרים
אפשר בקלות לעשות JS שפונה באופן לגיטימי לGOOGLE.COM ולפרסר את התוכן, אבל זה איטי ולא נוח, בשביל זה יש API שמחזיר את התוצאות במהירות בXML ונוח לעבוד איתו