View Single Post
ישן 04-01-09, 12:15   # 12
dor77
חבר וותיק

מיני פרופיל

dor77 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי DorOaki צפה בהודעה
dor77, מצטער להגיד לך
אבל אתה קופץ על שלבים עוד כשאתה לא מבין מה אתה עושה.
המלצה שלי אלייך, תלמד בסיס ומעלה של PHP + SQL ולאחר מכן תתחיל לבנות מערכות.
אתה תראה שהקוד כבר יבוא לך לבד, וכמובן שתוכל להעזר בנו אבל לא בשאלות של איך מכניסים לטבלה בעזרת ID, כי זה כבר בסיסי מאוד.
אני חושב שהסברתי כבר אבל אני יסביר שוב, לכל משתמש יש ID משלו, ואתה פשוט שולף את הID של המשתמש, לפי הID שנשלף נשלף גם הפרטים שהכנסת (שם,סיסמא וכו' של אותו משתמש)
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ומקווה לראות מערכות שלך
אני מסכים איתך, אני גם חושב כמוך.
אבל תראה, הצלחתי לבנות התחלה של מערכת ניהול תוכן, סתם כדי להתאמן על מה שלמדתי שזה לא כל כך הרבה אבל גם נעזרתי קצת, המשתמש/האדמין מכניס מאמר, זה מציג את התקציר של המאמר יחד עם תקצירים של כל המאמרים ולאחר לחיצה על "כנס למאמר" זה נכנס לדף ומציג את המאמר כולו לפי ה id, אני כבר הצלחתי לבנות משהו שיכול להיות דומה מאוד אבל פתאום אני נתקע.
הבעיה שלי היא שאני מתחיל ללמוד PHP, למשל אתמול ניסיתי ללמוד Session באתר learnphp ולא הבנתי איך זה יכול להתקשר, הרבה מאוד דברים לא מובנים לי, גם מערכים, אני לא מבין מה זה בכלל, ניסיתי ללמוד מפה:
http://www.learnphp.co.il/13.guide
ולא הבנתי מה זה, ההסבר כל כך דליל שקשה להבין שם משהו.

האנגלית שלי בסדר בסך הכל אבל אני מעדיף ללמוד בעברית, מן הסתם ככה שאני צריך אתרים בעברית ויש ממש קצת כאלה.

אין ספק שאני מנסה להקדים את זמני, כלומר לבנות תוך כדי למידה, אבל כל זה נובע כי אני נתקע בנושאים מסויימים וזה מוריד את החשק ללמוד.
בקשר ל SQL, זו שפה די קלה, אין הרבה מה ללמוד בה, יש כמה פונקציות עיקריות ובכלל גם הפונקציות הנחוצות שם זה שורה אחת, אני מרגיש שלא שם הבעיה שלי, אלא ב PHP.

תודה.
  Reply With Quote