View Single Post
ישן 21-12-08, 21:29   # 10
Orel-E
חבר מתקדם

Orel-E's Avatar

מיני פרופיל

Orel-E לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי serv4free.com צפה בהודעה
תסתכל באתרים שאתה מקדם...
מה קשור: החזר מס | מכונת קפה | מאמן אישי | אומנויות לחימה | פסיכולוגים | קידום אתרים
לאחסון אתרים?

ומה קשור: סאני ביץ | רשת ב | רשת ג | גלגלצ | קהילות פורומים | הורדות | עיצוב אתרים | פורומים | אלון גל
טבעות יוגה בת"א ספא טיולי טרקטורונים עבודת צוות רפואת ספורט
למורה נהגה בירושלים?

מה לעשות לא לכל אחד יש אופציה לקבל קישורים רלוונטיים לאתר...
דווקא אני מוצף בהודעות פרטיות ובאימיילים אבל אין לי זמן לחרטא הזה של ההחלפת קישורים.
לא כל האתרים בחתימה שלי הם אתרים שאני מקדם.
המקרה שהבאת זה בגלל שבעל החברה אצלו אני עובד בקידום לא רוצה להסיר אותם בשום מקרה בגלל שזו טובה שעשה פעם לחבר - סיפור ארוך...
לא חסרים אתרים שעוסקים בקידום אתרים או בסקי או בלימוד נהיגה שהיו שמחים לעשות החלפה, ההחלפות שם מאוד ישנות כבר כמה חודשים שלא נגעתי ולא בדקתי, חוץ מזה מי נתן לך את הסמכות לשפוט אם הקישורים שאני משיג רלוונטיים או לא ? כל עוד לא התבכיינתי שאני ממוקם חרא באיזה אשכול וכל עוד לא חרטטו לי את הצורה כמה סתומים שלא מבינים כלום אין לך עילה להתערב לי בקישורים שאני מוציא.
כמו שאתה לא רוצה שאתערב לך אל תתערב לי ותחקור לי קודים של האתר בבקשה, לא אמור לעניין אותך עם מי אני עובד למרות שהעובדה הזאת קצת משמחת שאנשים פוצחים נגדי בחקירות.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי hod206 צפה בהודעה
בבקשה תקרא את ההודעה שלי כמו שצריך לפני שאתה מגיב עליה.

ד"א: "להשיג" לא בהכרח אומר "להחליף", סתם בשביל הידע הכללי.
צודק, אפשר להשיג קישורים טובים מפורומים, dofollow blogs, רשתות חברתיות ועוד ועוד מבלי להחזיר להם קישורים... אז אולי מר בעל אתר HP-IL יישם את הנושא ?

שבוע טוב.
  Reply With Quote