View Single Post
ישן 02-09-08, 17:51   # 7
Jonathan Zeierman
חבר וותיק
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 1,003

Jonathan Zeierman לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ahoy צפה בהודעה
נשמע כאילו המגיבים כאן לא ממש מבינים את התחום.

האמת היא שאין שחור או לבן, פרסום באינטרנט הוא חובה (אלא אם כן אתה YNET או משהו בסגנון) ולכל אחד מתאים תמהיל אחר של מדית פרסום. באופן כללי רצוי להתחיל בפרסום ADWORDS כי זה זמין ומיידי ובפרט שנותן לך תמונת אמת על נפח החיפוש והאפקטיביות שלו בתחום שבו אתה פעיל. במקביל ובהתבסס על נתוני המודעות שלך תוכל לבנות תוכנית קידום אישית לאתר שלך ולהביא אותו לתוצאות בעמוד הראשון.

כמובן שההצלחה של שלב ב' תלויה בתחרות כי אם אתה מתחרה בבנק לאומי או בביטוח ישיר אתה בבעיה ואין לך סיכוי ... לו שלפרסם מולם זה יותר קל אבל הרבה יותר ראלי.

מצד שלישי, יש תחומי פעילות שבהם חשוב להשתלט על התוצאות ולכן תאלץ גם לקדם וגם לפרסם ובכך לשלול מהמתחרים שלך את הנוכחות בכלים הללו (ומי שלא הבין - ברגע שאתה מפרסם המתחרה שלך לא יכול לפרסם וברגע שאתה מקודם המתחרה שלך לא ... אם אתה בכול מקום, המתחרה שלך איננו).

בכל מקרה - רצוי מאוד לתת למומחה לנתח את השוק ולהציע לך חלופות מתאימות לצרכים שלך ולא להסתמך על תשובות מאוד לא מקצועיות ברשת.

נכון מאוד...
אני רוצה להוסיף את דעתי...

אדוורד יכול להיות שימושי...ויכול להיות לא שימושי - תלוי איך משתמשים בו..
אם תשלם עבור מילות חיפוש כלליות...תרוויח. כי אתה תופיע במספר רב יותר של ווריאציות

למשל "שרת"
תופיע גם בחיפושים הבאים
"שרת להשכרה"
"קניית שרת"

וגם תלוי לאיזה תחום הפרסום..
זה לא יקר ולפעמים משתלם.
__________________
יונתן.
אימייל: jonathan@zeierman.net
  Reply With Quote