View Single Post
ישן 21-08-08, 23:01   # 57
Gmedia
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Gmedia לא מחובר  

ניסיתי לעבור כאן ברפרוף על התגובות מעמוד מספר 1 ועד לעמוד מספר 6 וכל הויכוחים האלה צוינו כויכוחי סרק.
בפועל הרי ברור שאם נדבר, שום דבר לא יזוז. אתם בעצמכם (כל המתווכחים למיניהם) צריכים להתחיל לחסוך
במים, שזה יבוא מכם קודם כל ולאחר מכן שכל אחד ידאג לעצמו. אם הכינרת תתייבש בסופו של דבר, אתם תדעו
שאתם עשיתם את הדבר הנכון וניסיתם להזהיר אנשים, אז קרה והם לא רצו להקשיב לכם, זה קורה ואף בן אדם כמעט
לא אוהב שמכתיבים לו את החיים מחדש וקובעים לו צורת התנהגות. ומה שמנסים להורות כאן זה 'אנחנו רוצים שיוציאו בממשלה
הצעה לשינוי החוק נגד הטלת המסים על המים שאנחנו משלמים'. שיגבילו / שיוסיפו סכום כלשהו ושלום על כל ישראל.

ייבוא מים הוא לא דבר כזה קל וגם בזמנו חשבו על דרך הרבה יותר 'זולה' מלייבא מים מארצות ערב, והדרך הייתה להתחיל לקחת מהים התיכון מי מלחים ולהתחיל לטהר את המים ממלחים מיותרים. גם העניין עם המלח, מרוב שמפעלי המלח לוקחים מים המלח את המלחים, לא נשאר שום 'מלח' באגם שהולך וקטן בינינו לבין ירדן.

בכל אופן בעיקרון הפשוט אף אחד לא יכול לשנות אופי של אף אחד ואת זה יצא לי לגלות בימים האחרונים וממה שאני יכול להגיד לכם זה שאני הולך בעד שזה שפתח את הנושא! כל הכבוד על היוזמה לפתוח נושא שכזה, גם אם הוא מצהיר על כך שתגובות המשתמשים יכולות לבוא בתגובות בונות / מפילות וכן הלאה וכן הלאה..

-- כל הכבוד יישר כוח ואני אישית איתך! -- אני התחלתי מזה שבהתחלת החודש כששטפתי את האוטו לקחתי דלעים מלאים במים, הם שימשו אותי לשטיפה של האוטו באופן מלא, אם חסרו לי אני פשוט ייבשתי את הסבון או שפשוט לקחתי מים מינרלים שהיו לי בבית כדי לחסוך במים, יש כאלה שיגידו שאני משוגע, אבל שוב..זוכרים את מה שכתבתי למעלה? אף אחד לא יכול לשנות את הדעה של הבן אדם , רק הוא בעצמו? זה בדיוק מה שקורה.. שיהיה לכולכם סוף שבוע רגוע. ומקווה לראות את הכינרת שופעת במים.

מפתח אתרי אינטרנט, משפר תבניות WordPress
מעצב אתרי אינטרנט וסטודנט להנדסת חשמל.
  Reply With Quote