ציטוט:
נכתב במקור על ידי YsTyle
עולם משלנו? מה זה כל האחווה הזו?
אוהדי בית"ר קוראים לנו ערבים, אנחנו אמורים לאהוד אותם?
נראה לך שכשבארסה באירופה אוהדי ריאל בעדה? לא.
ואם תגיד שזה בגלל ההתפלגויות שם,
אז קח אותה דוגמא בין היונייטד לצ'לסי.
|
יש הבדל בין מדינה קטנה כמו ישראל עם ייצוג קטן של קבוצה אחת בליגת האלופות לבין אנגליה שליגת האלופות הוא דבר מובן מאליו, ו4 הקבוצות הגדולות באופן כמעט קבוע בליגת האלופות.
שביתר ירושלים בליגת האלופות אני רואה בה גם נציגת ישראל, ככה שביתר הקבוצה הטובה בישראל מושפלת 5-0 זאת גם השפלה מבחינתי לכדורגל הישראלי ולישראל במובן שציינתי קודם.
יותר מזה, התקדמות קבוצה ישראלית בליגת האלופות תוביל לגדילת מספר המקומות באירופה לקבוצות ישראליות. עד לפני כמה שנים היה רק 2 מקומות בגביע אופא ומקום אחד בליגת האלופות. הקמפיינים של מכבי חיפה מכבי תל אביב והפועל תל אביב באירופה הביאו למקום נוסף בגביע אופא, גם לקבוצה הזוכה במקום השלישי, מה שמביא ליותר תחרות גם בליגה.
נ.ב - הדוגמא של בארסה וריאל לא נכונה, כי הקטלונים שונאים כל מה שקשור לספרד וריאל מייצגת את ספרד והשלטון הספרדי מבחינתם, מדובר פה בייצוג ספרד ולא בייצוג משלהם - קטלוניה.
מה שאמרתי זאת דעתי.. לא כלל.. שהפועל בגביע אופא אני גם מאחרוני האוהדים כי אני שונא הפועל.. אבל שזה מגיע לחיפה וביתר שגם לא הכי אוהב אותם בא נגדיר את זה ככה.. אבל עדיין זה ייצוג.
ודווקא שהיה הפועל נגד פריס עם כל הפרעות האנטישמיות של אוהדי פריס לפני זה... הייתי בעד הפועל דווקא..