View Single Post
ישן 07-08-08, 07:21   # 3
RAS
חבר וותיק

RAS's Avatar

מיני פרופיל

RAS לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ILDigital צפה בהודעה
והיום מה נשאר לכם? להתענג על סיפורי גבורה שלכם.

לכל המגיבים האנטי, נכון היום הראנו תצוגת שפל, שיחקנו כמו הקבוצות שאתם אוהדים, ללא חיבור וללא אופי, אבל בדבר אחד לא ינצחו אותנו, לא ניתן לכם לרקוד לנו על הדם, יא קנאים.

להזכיר לכם איפה הקבוצות שלכם ואיפה בית"ר, השפלנו אתכם בליגה שנתיים רצוף, מה שנשאר לכם כמו אוהדי חיפה זה להתענג על העבר שלכם, אתם לא שווים כלום, בנתיים שאנחנו שיחקנו באירופה השנה אתם נאבקתם בקרבות תחתית או במקרה הטוב התכוננתם לאינטרטוטו.

אין לי מה להגיד עוד, בית"ר ביישה את עצמה, לא אתכם ולא את ישראל.
שיחקתם באירופה? מי ישמע איזו אירופה, נפלתם על ההתחלה. מצטער אבל זה לא נקרא "שיחקנו באירופה" גם שנה שעברה, אותו דבר.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ILDigital צפה בהודעה
אם היית כל כך מבין בכדורגל היית בטח מבחין במכונה הזו שנקראת- אבארו. שחקן ששיחק את רוב הקריירה שלו בדרום אמריקה, מנטאליות שונה לגמריי ממה שיש בליגת העלק שלנו, ועדין הוא מצליח להתבלט, מילת המפתח עם חלוצים ובלמים היא- סבלנות, שיהיה תיאום בינו לבין ההתקפה תיראה את המפלצת שמכונה "אל לוקו"

לגביי יצחקי, עכשיו אני רואה באמת שההבנה שלך בכדורגל נושקת ל-0
יצחקי הוא הקיצוני הימני הכי טוב כיום בישראל, ולא בוזגלו שעדיין לא קרע זוג נעליים.
תגיד לי.. בשביל מה בית"ר הביאו את אבראו? כדי שיהיה איתם באירופה!! לא בשביל הליגה!! היה לבית"ר כמה? חודש ימים לחבר בין הקבוצה? היו צריכים לעשות את זה.. כי אחרי הכל אבראו חד משמעית בא בשביל אירופה.

בנוגע ליצחקי, ראינו אותו היום איך הוא החטיא מול שער ריק 2 מטר, כנ"ל הוא - הביאו אותו בשביל אירופה.

לפי דעתי בית"ר היו צריכים להביא חלוצים כבר בינואר לליגת האלופות כדי שיתחברו, ראינו אתמול את אבראו לא עשה כלום. פרננדז היה אולי הכי בולט אם אפשר לאמר.
  Reply With Quote