View Single Post
ישן 22-07-08, 15:33   # 10
Daniel
אחראי פורום

מיני פרופיל

Daniel לא מחובר  

1. כמו שאמרתי, ואם אתה קונה מכונת כביסה - ואחד הברגים רופפים. 14 יום זה עובד בסדר, והופ! זה מתקלקל?
2. לא, אבל הנזק הכלכלי שחברי קיבל לא "שווה" משהו?
3. לא רק ההפנייה - בכלל לא קיבלתי מיילים. בכלל. חבר שלי עשה הפנייה לכל המיילים שלו למייל הראשי - ולכן לא שם לב שהמיילים הפסיקו להגיע. אבל המיילים גם לא הגיעו לחשבון דואר ב-DA!.
4. שוב פעם, אף אחד לא אמר לי לחתום עליו - ולי עד עכשיו לא היה מושג.
5. בבית משפט לתביעות קטנות אין עו"ד שמייצג אותך - והוצאות משפט זה אחוז מההוצאות או 87 ש"ח.
6. קרוב משפחה שלי הוא עו"ד.
7. עוד פעם, הרעיון שאתה לא צריך עורך דין. זה כמו שבבית משפט אתה מוזמן לקנות כורסת מסז לפני המשפט. למה? כדי... שיהיה לך נוח.

שמע, תאר לך שאתה לא מקבל מיילים באחד מחשבונות המיילים שלך - במשך חודש. לא הראשי, אלא האחד שאתה נותן ללקוחות שמעוניינים להצטרף לרוב.

זה ממש מעצבן אותי, שחברה, שבמשך חודש המיילים לא עבדו - בכלל, נאדא, לא ב-DA, לא העברות - וידעה על זה, ולא הודיע,אני מעדיף במקרה הזה פעם אחת להראות, ש"דיי! פתחתם חברה ורשמתם אותה? תקחו אחריות".
אתה לא מסכים איתי שאם לקוח יקנה חשבון אחסון אצלך, ובמשך חודש - לא יעבוד לכל השרת המיילים - לא היית מודיע לו? אם הם היו מודיעים, הייתי פשוט עוזב אותם - לא צריך פיצוי. אבל אי קבלת מיילים במשך חודש? מצטער, אבל כמו שאמרתי, "דיי! פתחתם חברה ורשמתם אותה? תקחו אחריות".
הסיבה העיקרית שהלכתי על החברה - זה כי היא רשומה. זה אומר שאם יש משהו - יש לי עילה להתלונן.
  Reply With Quote