לפני שאני אפרסם ביקורת, ארצה להיות בטוח, ולכן אמנע מלפרסם שמות ספציפים.
נגיד ורכשתם אחסון מחברת אחסון, האחסון כלל חשבונות מיילים.
אתם פותחים חשבון מייל, ודואגים לעשות FORWARD(העברה) של כל המיילים אל המייל הראשי שלכם, GMAIL - שאליו אתם מקבלים הרבה מיילים מידי יום.
אחרי כמה חודשים ללא בעיות, אתם מגלים לפתע כי המיילים הנשלחים אל המייל שבחברת אחסון - לא מגיעים אלייכם, וכי היה להם בעייה בשרת המייל. אתם מגלים שזה ככה במשך יותר מחודש - ורק במזל גיליתם את זה. אתם שילמתם מראש למשך שנה, ואתם מעוניינים "לפרוש". החברה לא מוכנה לתת לכם החזר כספי, והחליטה כי השימוש במייל הוא 25% מהחשבון(מי קבע? בשבילכם המייל היה 99% מהחשבון), ומוכנה לתת לכם החזר כספי של 25% לחודש שבו המייל לא פעל.
תקנון החברה:
http://www.fore.co.il/rules.php
האם זה בסדר מבחינתם? במידה וארצה לתבוע אותם(ואני רציני בקשר לזה. זה הרס לי קשר עם חבר טוב שלי) בבית המשפט לתביעות קטנות, בטענה של אי קיום התחייבות - אני הייתי אמור לקבל מיילים במשך כל השנה, לא רק חלקה, ובטענה של פיצוי נזק כספי עקב אי קבלת המיילים - עשרות מיילים שהיו חשובים לי מבחינה כלכלית ואישית כאחד לא הגיעו ליעדם.
כמו כן, החברה לא הודיע מראש, לא בזמן, והבעייה עדיין נמשכת. בשבוע האחרון, כשגיליתי זאת, שלחתי ה"פ לבעל החברה(החבר פה בפורום) בשבוע האחרון, ה"פ בכל יום, ולמרות שכל יום הוא התחבר והיה פעיל בפורום - הוא לא ענה, לא התייחס, ולא תיקן את הבעייה. כאשר סוף סוף תפסתי אותו במסנג'ר, הוא סירב לתת החזר כספי, וטען כי זאת הבעייה של הלקוח שלא גילה את הבעייה(למרות שהבעייה הייתה לכל השרת), ופיצוי כספי? כמובן שלא. זאת הבעייה של הלקוח. הוא היה צריך לגלות את הבעייה(למרות שהוא עשה FORWARD למייל הראשי שלו), ואם הלקוח היה מודיע לו שחשוב לו לקבל מיילים, הוא היה מטפל בבעייה מייד. ולהודיע מראש ללקוחות? התעלם מהשאלה הזאת.
אני מעוניין לתבוע אותו בבית המשפט לתביעות קטנות - זאת אומרת, ללא עורך דין, עד סכום של 18,900 ש"ח(הוא עוסק פטור). רציתי לדעת כמה תהליך כזה לרוב לוקח(שבועות, חודשים...), והאם הוא יכול לסרב לשלם את התשלום אשר בית המשפט מחייב.