ציטוט:
נכתב במקור על ידי Amits
"ואתה מעוניין באפשרות להריץ את האפליקציות על מכשירים בעצמך, מדובר בעלות סמלית לחלוטין." - סמלית או לא, זה עולה כסף.
מערכת סימביאן היא מערכת מעולה, ועוד פעם - היא פתוחה - כך שהמתכנתים מכירים אותה מכל צדדיה.
עוד דבר, בכלל ראית את סימביאן בהרצת משחקי 3D? אני בטוח שלא, אז אל תדבר שטויות.
דבר אחרון, היית קונה אייפון בלי פריצה? תתחשב בעובדה שלא יהיה לא עברית ולא תוכל להתקין הרבה משחקים / תוכנות בחינם (תוכל רק מאפ סטור) - אני בטוח ב100 אחוז שלא, ומי שיאמר אחרת, פשוט משקר.
|
אתה פולט שטויות. כשעובדים עם Symbian OS יש צורך בממשק פיתוח צד שלישי, פלטפורמת פיתוח צד שלישי והרבה חומרה מותאמת אישית. הפיתוח ה"חופשי" עולה לא מעט כסף, גם אם אתה מפיץ את האפליקציות ללא תשלום. Apple מספקים לך ממשק פיתוח בחינם וגובים תשלום ($99 וזהו!) על האפשרות לתקשורת עם המכשיר עצמו עם לא יותר ממה שמגיע בקופסה. רק הפלטפורמה לבד יכולה לעלות מאות דולרים למכשיר תואם עם Symbian OS, וכל מה שמגיע ללא תשלום גם מגיע מ-Apple.
ראיתי מערכת Symbian OS? אני עובד איתה במספר גרסאות על מכשירים שונים. ראיתי כל מה שראית ועוד קצת, כולל אפליקציות מותאמות אישית.
"פריצה" או מה שלא תטען, בסופו של דבר אתה נתפס לקטנות ודברים לא קשורים (לדיון הזה לפחות). ה-iPhone הוא פלטפורמה הרבה יותר נוחה לפיתוח, נקודה.
ד"א, אם היית קורא קצת היית מודע לעובדה שישנה אפשרות להפיץ ישומים ללא שימוש ב-App Store. נכון, אכן יש צורך באפליקציה מסוימת של Apple, אבל אם זה אפשרי, תוך כמה ימים תראה דרך חלופית (וחינמית) לסיפור. ולא, זה לא יהיה "פריצה", אלא אפליקציה חלופית.