View Single Post
ישן 10-07-08, 13:05   # 31
Daniel
אחראי פורום

מיני פרופיל

Daniel לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Baku צפה בהודעה
אני פשוט לא מבין מה לכל הרוחות עובד לך בראש?!

נתחיל בזה שהלוגיקה שלך פשוט לקויה- בלתי אפשרי להבין מהצד קוד שבנוי ככה.
ואמשיך בזה שאתה עושה פה פעולה מיותרת- הרי גם ככה אתה שומר את כל התוכן למשנה מסויים, ועושה פעולה ספציפית. באותה מידה תאבטח את הקוד תמיד. זו אותה פעולה- להכניס למשתנה ספציפי או לקרא לפונקציה ספציפית. אותה עבודה.

זה פשוט מיותר. אל תנסה להיות בכוח גאון הדור.
רק שאתה עושה את זה בתוספת של עוד מתודה מיותרת שאף אחד לא צריך בכלל.
אני לא מבין למה אתה מתכוון - בלתי אפשרי להבין מהצד קוד שבנוי ככה? במקום $_POST, אתה משתמש ב-$this->input.

זה נכון שבאותה המידה אפשר לעשות, $this->input('val') - ואז זה עוד קריאה לפונקציה - משאבים, משאבים, שבאמת בהבדל של כמה מאיות?

תגיד לי אתה. אתה היית מחליף כמה מאיות(בדוק, כשיש כמה עשרות דברים ב-GET וב-POST, שאין סיכוי שזה יגיע למצב כזה) בעד אבטחה שאתה יודע שהיא מלאה? רק תענה, בכן או לא.

ולא הגבת על הנקודה שהצגתי - אם גם vBulletion, וגם IPB, וגם עוד כמה מערכות גדולות משתמשות בדיוק בשיטה הזאת - זה לא מראה שזה לא בטוח טעייה?

BlueNosE: ברגע שאתה לא מסנן נכון - זה כמו להשאיר דלת לא נעולה לפורץ...
אתה עושה תגובות עם עורך חכם באתר. זה נחמד לסמוך על כל המשתמשים, אבל לפי דעתי - זה מאוד לא נכון להשאיר ללקוח את הטרחה הזאת. כשאני גומר את העבודה ללקוח שלי, אני בודק את כל הזווית האפשריות. אם כשאני אומר, "אני יכול לפרוץ את זה" - אני מתכוון לזה? אני אעבוד על המערכת, עד שזה כבר לא יהיה נכון.

מילא שיהיה IFRAME, מילא. מילא שזה יעביר לאתר אחר, זה גם מילא. אבל אם אתה נותן אפשרות לשים JS, שאפשר בפוטנציאליות להשיג מזה את השם משתמש והסיסמא?

שניהם, רק תגידו, בעד כמה מאיות בהנחה שיש עשרות קלטים, אתם "תקנו" אבטחה מלאה לאתרכם?

וזה רק צד אחד למטבע, לא דיברנו על פלודינג - שגם בזה הכל מטופל אוטומטית, בתוספת של עוד מאיה בערך. אז בעד 4 מאיות, הייתם קונים אבטחה מלאה? שאתם יודעים 100% שהיא מלאה? זה השאלה, כן או לא.

Last edited by Daniel; 10-07-08 at 13:08..
  Reply With Quote