א. לכל גיל. מהניסיון שלי, האנשים היחידים שצריכים לדבר אליהם בשפה פוליטית הם מנהלים בכירים. (כמו למשל: עיצוב שווה לתחת = "העיצוב אינו הולך בקו האסטרטגי אליו אנו מכוונים ולא עולה על רוח הצעירות של הגולשים").
ב. נכון. אבל שמציעים לך 16 שקל לשעת עבודה, זה שונה.
ג. אם אתה לא מצפה שיעבדו בחינם, למה אתה מצפה שיעבדו בשכר זנות?
ד. סבבה, נעזוב את זה, זה נושא אחר לדיון.
ה. פה אתה טועה. אם תקנה נעליים מהשוק ב-100 שקל ונעליים אחרות של נייק ב-600 שקל אתה עדיין תגיד שהיקר לא בהכרח יותר טוב? על איכות משלמים חביבי
ו. סבבה (עד שנמצה את כל המילים האלו

)
ז. אני לא יודע מה הניסיון שלך אז אני אשאל אותך משהו כזה: אני בא אליך בתור לקוח ואומר לך תבנה לי מערכת ניהול תוכן (חדשות, כתבות, ניהול עמודים וכו', דברים בסיסיים) ב-320 שקל, הייתה מקבל את העבודה? (חישוב של 16 ש"ח כפול 20 שעות עבודה).
לגבי השוק פה, עבודות עיצוב אני גם לא מאמין שנסגרות פה בסכומים של מעל 400-500 ש"ח. סכומים יותר גבוהיים אתה אומר עכשיו שזאת ליגה אחרת אז אני כבר לא מבין אותך. כל הדיון (לא ויכוח, כמו שאתה אמרת) הזה הוא בגלל שאתה אומר שהליגה האחרת הזאת בעצם לא קיימת ושאותו דבר אתה מקבל בעשירית מהסכום.
ח. לקחתי את תפוז כדוגמא לאתר ישראלי שנמצא ברשת הרבה זמן. ברור שמבחינה אינטרנטית עולמית הם לא המציאו כלום אבל הם לקחו רעיונות ממישהו אחר ובסופו של דבר, מישהו כן יצר את זה ראשון.
לאט לאט אנחנו מצמצמים את הסעיפים