א. זה לא נכון. כבר הסברתי לך ממש במפורט למה. אני לא אבזבז עוד זמן. לפי את התגובה הקודמת שלך "אתה נצלן" , "אתה לקוח גרוע שחושב שבכסף אתה קונה את העולם", "שווה לתחת". ביטוים כאלה לא מראים יותר מדי תרבות וכבוד. XD. וכן אני ממש כמנהל שמנסה לשפר את הפורום (וגם מתנהג יפה כלפי המתמשים) אני חושב שמגיע לי כבוד. אבל כנראה יש הבדל בין הרצוי והמצוי.....
ב. אז מה בעצם כותב סתם בחריפות כזאת.
ג. מי אמר שאני מרויח כסף? (אני לא). תיהיה בטוח גם אם המחיר המינמלי לעיצוב היה 300 ש"ח. ממש לא הייתי קונה.
ד. העיצובים הטובים עבורי זה העיצובים שנראים יפה בשבילי וגם נוחים לעין ולשימוש כאתר מאוחר יותר. אתה יכול לחלוק אליי כמובן בעניין הזה. אבל אני חושב שיש לי עין די טובה לעניין ולא כל-כך אכפת לי אם תגיד שהבחירה שלי לא טובה. בסופו של דבר השאלה היא אם העיצוב הוא טוב ללקוח והאם הלקוח מרוצה שהלקוח במקרים שהזכרתי זה אני.
ו. אין לי עכשיו אתרים שהם ברשת. אבל עד סוף החופש יהיו לפחות 2 אתרים ברמה גבוה. אני אפרסם אותם פה, ואז כבר תראה.....
ז. אני מתכנת בעצמי..... אז לא תיהיה לי בעייה......
ח. אני לא עורך הדין של רז גואטה. ואני ממש לא מכיר את כל הסיפורים אליו ואת קורת חיו. אני גולש די הרבה באינטרנט לא נתקלתי בעיצובים ממש דומים לאלה שקניתי, אין לי מה להוסיף מהתגובה הקודמת שלי בעניין הזה .....
בקשר לחידושים. עושים הרבה מאוד עיצובים ברחבי העולם. והסיכוי שתעשה עיצוב בסגנון שהוא לא קיים ושלא יהיו בכלל עיצובים דומים ברחבי העולם הוא ממש מזערי. (גם אתה לא מכיר אל האתר הדומה ובחיים לא גלשת בה וגם לא תגלוש).
עריכה:
שורה תחתונה אני (וכל אחד אחר) יעדיף לשלם פחות בתנאי שהוא מקבל אותו הדבר (או בכלל יותר טוב).
|