א. נצלן לא אומר שאתה לא מכבד עסקאות. נצלנות זה לשלם 100 שקל על משהו שאדם אחר משקיע עליו שעות (יותר משעתיים, תהיה בטוח). ועשה טובה, אל תנפנף בזה שאתה מנהל, זה לא אומר שאני צריך לכבד אותך יותר, אתה לא איזה יישות עליונה בגלל זה. אני מכבד אותך כאדם כמו כל גולש אחר פה וזה מספיק.
ב. לא יודע, בחיים לא הייתה לקוח שלי. כתבתי לפי מה שהשתמע לי.
ג. מי שמעצב בחינם, שיבושם לו. ברגע אבל שאתה עושה משהו בשביל אדם שהמטרות שלו הם מטרות רווח, זה כבר משהו אחר לגמרי.
ד. אתה בטוח שאתה יודע מה הם עיצובים טובים ומה לא? בכל מקרה, כמו שכתבתי, מעצב שמוכר את העיצובים שלו בכמה לירות אחרי שעבד עליהם שעות - פראייר.
ה. זה כבר עיניין תקציבי. בסופו של דבר, על איכות משלמים.
ו. אתה מוזמן לתת כבר עכשיו דוגמאות לאתרים שלך (אם יש)
ז. לא יודע על מי דברת. 300 שקל באמת לא צריך חוזה אבל אם אתה רוצה לשלם למתכנת? שם העבודות, גם אצל הזולים יעלו לך את האלפייה, לא תחתום על חוזה? סתם תסכן את הכסף שלך?
ח. לא יודע איזה עיצובים קנית ממנו ואיזה לא, עדיף לא לקחת את הסיכון. בעבר הוא היה מפרסם בפורום גראפיקה עיצובים שזהיים 1 ל-1 לעיצוב אחר שכמה ימים לפני כן מעצב אחר הציג. אין ספק לגבי ההעתקות שלו. אני זוכר אפילו איזה דיון שנמחק שהוא קילל את כל העולם.
ובוא אני אגיד לך שאני בטוח שמה שאני עושה, לא עשו לפני (וגם בטוח שמה שאחרים עשו, לא עשו לפניהם). בדיוק כמו שבתחומים אחרים יש לך כל הזמן חידושים, גם בתחום הזה יש.