View Single Post
ישן 29-06-08, 03:11   # 9
stuk
חבר בקהילה

מיני פרופיל

stuk לא מחובר  

עצומה הינה תמיד חינמית, עצם העובדה שעצומה זאת הינה מקוונת רק מועילה למען הפסקת קריתת יערות גשם שיבוזבזו למען הנייר שידרש בשביל עצומה על נייר.
עצומה זו נועדה לעורר את הציבור בחזרה לדיבור על הנושא.
עצם העובדה שרבים מגיבים על כך, ולרבים זה מפריע רק מראה עד כמה שהנושא הזה רציני.

תקציב הערוץ הינו באמת בסביבות ה800 מיליון ש"ח, ובישראל יש הרבה יותר מ2 מיליון משפחות.

עצומה זאת אינה נועדה לצבור פופולריות כשלעצמה, אלה להעלות את נושא השיח הציבורי מסביב לנושא.

קהל היעד שחותם על העצומה, הינו קהל היעד שזה מעניין אותו, אני מנסה לסנן ולמחוק את כל הרשומות אשר אינן אמיתיות ואינן מתאימות.
כל הרשומים רשמו כתובת אימייל תקנית, והגיונית.

בנוסף לכך, זהו תחילתו של המאבק שמתחיל עכשיו.
לי נמאס מהאגרה המטופשת הזאת, ועוד יותר נמאס לי מערוץ שרוב הציבור לא צופה בו, אבל רוב הציבור משלם עליו.
אם אתם רוצים לשלם 350 שקל על משהו שאתם לא נהנים ממנו, ולא מקבלים ממנו שום דבר, אולי תשלמו גם לי 350 שקל? אני צריך מכונית חדשה.
אם אני הייתי מתכוון לשלם 350 שקל על משהו, אז הייתי משלם את זה לתקציב של מערכת החינוך שלנו, כדי להפוך אותו למקום שבאמת ניתן ללמוד בו משהו, ולא סתם מערכת משומנת להוצאת ציונים.

בנוסף לכך השוק מוצף במשרות עבודה פנויות, ואני בטוח שבמקום שמספר מצומצם של עובדים ברשות השידור יקבל את רוב הכסף מהאגרה שנאספה, הכסף הזה יועבר לדברים שבאמת דרוש בהם כסף יותר מכל.
על כן לא באמת אכפט לי ממישהו שחיי על הגב שלי עד עכשיו, יפסיק לעשות זאת. ההפך הוא הנכון, אני רוצה להפסיק את כל ההתעשרות על גבי הגב שלי.
זה לא נכון לא ישר ולא מוביל לשום מקום טוב.
תקציב של 800 מיליון ש"ח שיילך למערכת החינוך או למערכת הבריאות יהווה כבונוס וכתקציב אשר יפתח שערים לדברים אשר לו היינו יכולים לעשות ולהשיג בלעדיו.
בנוסף לכך בזמן חקירתי לגבי תהליך פיזור הכספים ברשות השידור, הבנתי ש80% מכספי רשות השידור מופנים כסחר עתק לעובדים בערוץ.
כך שכמעט לכל העובדים בערוץ יש משכורת של 38,000 ש"ח.
למרות שהערוץ היה כיביכול לשמש כבסיס ובמה ליצירות ישראליות חדשות, הערוץ לא תומך בשום צורה בפיתוח יצירות חדשות ולא מפתח יצירות חדשות משלו.

להלן ציטוט מתוך כתבה של דורון צברי:
ציטוט:
אם זה החוק, למה הרשות לא משקיעה בסרטי קולנוע ולא מפיקה סדרות דרמה, דרמות בודדות, וסרטים תיעודיים? כי אין לה כסף. למה אין לה כסף? כי רוב הכסף הולך על מנגנון מסואב ומנופח. עד כמה מסואב ומנופח? הנה כמה מספרים פשוטים שיבהירו את העניין:

1) כאמור, תקציב רשות השידור עומד על 930 מיליון שקל.

2) ע"פ דו"ח ורדי 84 אחוז (!) מתקציב הרשות מופנה להוצאות שכר וכוח אדם.

3) ע"פ הדו"ח האחרון (2002) של הממונה על השכר באוצר למעלה מ-200 (!) בכירים ברשות השידור מרוויחים שכר של יותר מ- 38,000 ש"ח בחודש.

4) לצורך שידור ההגרלה השבועית של מפעל הפיס משתמשת הרשות בניידת שידור (במקום סיב אופטי) ו- 25 (!) טכנאים. למרות ששידור ההגרלה אורך רק 6 דקות מקבל כל אחד מהטכנאים הללו שכר של 8 שעות עבודה בתעריף שעות נוספות של 150 אחוז...
לחצו כאן כדי לעבור לכתבה המלאה

Last edited by stuk; 29-06-08 at 03:23..
  Reply With Quote