View Single Post
ישן 29-06-08, 00:41   # 3
FreshServ.Net
אחראי פורום
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,539
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי hod206 צפה בהודעה
אני הבנתי בדיוק את ההפך!
לבלוג שכרגע מקום 7 (שאסור לפרסם בגלל חוק המערכות המוכנות) אין אפילו קישור נכנס אחד (לפי יאהו!), ולא עשיתי לו החלפת קישורים ולא כלום. לפני "השינוי הגדול" הוא היה בעמוד 3.
שים לב, גם תוכן עוזר...קישורים הם לא העיקר.
ברגע שאתה מקצין קישורים/תוכן, אתה מתקדם...החכמה היא להקצין את שניהם כך שיהיו מעבר למתחרים שלך, דבר שיעזור לך להתקדם.

אגב, כמות קישורים היא לאו דווקא מדד...שים לב לאיכות. (לכל חובבי ריקונספט שיספרו לי על כמות אדירה של קישורים שקידמה אותם, בולשיט...יש להם עוד שיטות אני מניח).

בכל מקרה, הרבה קישורים (עדיפות לאיכותיים), הרבה תוכן, אופטמיזציה נכונה = מתכון להצלחה (אלא אם מישהו פיצח את האלגוריתם של גוגל והוא רוצה לחדש לי משהו ).

המשך יום נעים.
__________________
אתר העסק ושירותיו: אחסון אתרים מקצועיים, שרת רדיו איכותי וגם ריסלר שרתי משחק מהיר.


אי-מייל: admin at freshserv.net.
  Reply With Quote