ציטוט:
נכתב במקור על ידי Mizrahit-m.Net
וואלה זה לא אדם פונטה זה איציק הוא מנהל של רדיו סנטר.
ועם כבר אדם פונטה הנה תגובה ממנו על מה שקורה כאן:
יבגני אין לי מושג על מה אתה מדבר ואם זה ההוקרת תודה אחרי כל מה שעשית בשבילך אז שיבושם לך אני מעולם לא אמרתי עליך שום דבר רע אם אתה רוצה דבר איתי או שאפילו תקשר אליי ואתה יודע תמספר שלי אותו מספר לא החלפתי אותו.
--------------
ותגובה ממני:
אני קורה תתגובות, ואני ממשיך להזדעזע, פשוט בושה, ורק לפי רמת הדיבור .. רואים שיוסי בנאדם יותר עם שכל על הראש ממך .
|
דבר ראשון דיברתי לפני דקה עם אדם, לפני משהו כמו חודש משהו התקשר והקליט שיחה משהו זייף את הקול של אדם, היה מדובר שם על לקוח שרצה ריסלר, ושאל על החברות הבאות oxserv hostart ועוד איזה אחד לא זוכר, קיצר מי שהתחזה לאדם התחיל לרדת עליהם... אבל אני מבין שזה לא אדם כי מתן חבר טוב שלו אז אני מבקש סליחה על זה, ואדם אני יבקש מאולג עותק של זה אני ישלח לך למייל.
אני עורך את שאר ההודעות, ובסוף איציק, אדם אמר שהוא למד טיפה ממך את הסגנון חח..
ואתה באמת לא רוצה להשוות שכל.. אל תכנס לזה..
אני לא אומר שאני יותר חכם, או יותר טיפש אבל לא מומלץ להכנס עם זה לויכוח..
הדבר היחידי שאני מצטער זה שפירסמתי את הביקורת ביום הולדת של ספי, רק עכשיו שמתי לב בפורום. זה באמת לא התכוונתי לעשות...
שתיהיה בריא ומאושר עד 120.
ספי ולא עשיתי את זה, בגלל שחזרת לפורום או משהו כזה, אלא מהסיבה הפשוטה שאתה רושם לי דברים כמו שאתה לא אישרת לי שאני בסוף יקנה מדניאל לשנה, ואני זוכר בוודאות שאתה אישרת את זה.
אני התייחסתי אליך כחבר, ופשוט כואב שמשהו שאתה מנסה לעשות לו הכל, בא אליך ואומר לך אחרי שאתה רץ בין חברים שלך לעשות כמה שיותר מהר ופשוט לא ישנתי יש כאן כמה שעדים לזה שישבתי וניסיתי כמה שיותר מהר לעשות ואתה בא אומר לי שאני מזלזל בך, שאני לא מתנהג כמו חבר.. זה פוגע,לרוב אני לא מקשיב כי חברים שלי לא אומרים לי דברים כאלה, אז אם משהו אחר אומר לי אז שם פס, ברגע שזה משהו שאני מחשיב כחבר זה כואב...