View Single Post
ישן 03-06-08, 13:42   # 8
Daniel
אחראי פורום
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Mar 2007
הודעות: 2,875

Daniel לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי psycho צפה בהודעה
יש 100% ותפסיקו לבלבל ת'מוח,
אני רוצה לראות אותכם לוקחים את DIRECTADMIN ומצליחים לעקוף..

נכון זה אפשרי, אבל זה יקח כלכך הרבה זמן וטרחה כדי לעקוף תהגנה שלהם עד שנמאס פשוט ועדיף לרכוש רישיון.
והסיכוי שיעלו עליכם באמצע שהגירסא פרוצה גם גדולה.

ההיגיון עובד ככה:
יש להצפין בעזרת IONCUBE או ZEND את הקבצי מקור(במקרה וזו מערכת PHP), יש לכלול בקוד PHP פנייה לשרת מרכזי שמוודא שהאיפי שממנו פועלת המערכת הוא תקין.
ועוד פרט מזהה כלשהו.

במידה ולא? יש אלף ואחד דרכים בקוד PHP פשוט לעשות שהמערכת תדפיס "רישיון לא חוקי"

לא כזה מסובך, אחת הבעיות היא שבמקרה והשרת המרכזי שבודק רישיונות נופל - כל המערכות שהותקנו אצל אחרים - לא יעבדו
ציטוט:
יש 100% ותפסיקו לבלבל ת'מוח,
ציטוט:
נכון זה אפשרי
אז זה לא 100%!
חפש בגוגל cracked direct admin.

ההיגיון? אני מפענח את ioncube/zend, או, דרך הרבה הרבה הרבה יותר פשוטה - אני פשוט בודק לאיזה IP נשלחת הבקשה, ובשרת עצמו, חוסם שליחת נתונים ל-IP הזה.


אז אל תגיד דברים, בלי שאתה מסתכל פעמיים על מה שאתה כותב.


אם אתה עדיין לא מאמין בדבריי - תכין לי מערכת הכי פשוטה, עם רישיון, ואני "אסדר" אותה. כל מה שאני אצטרך זה לקבל את המערכת עם הרישיון, שתתאים רק ל-IP אחד(אם אתה מעוניין, שלח לי ה"פ, ואני אשלח לך את ה-IP של השרת שאני אעבוד איתו), ואני אראה לך איך אני גורם שזה יעבוד בכל שרת.

Last edited by Daniel; 03-06-08 at 13:51..
  Reply With Quote