View Single Post
ישן 16-11-05, 16:16   # 23
eur2
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

eur2 לא מחובר  

אתה חתיכת שקרן מניאק, אתה יודע, דבר ראשון אני ממש לא מתכנן להמשיך בתחום ואמרתי לך את זה מזמן וכולם יודעים ואני לא מפרסם מחירים אלא עוזר לאנשים אחרים אבל אתה מטומטם מלהבין את זה נכון??

אני שלחתי את עומרי שאתה איימת עליו?? מתי ??
אין לך בושה??

ו911FM זה אדם פונטה, שלא ישחק אותה תמים..
אני מחקתי לך משהו מהחשבונות של הלקוחות שלך ??
מתי אפילו לא התקרבתי לשם מה יש לי לחפש שם??

ואני אף פעם לא האשמתי את גלעד, אם אתה רוצה להראות היסטוריה אני ישמח לראות..
אין לך בושה לשקר... מה שכן אני ביקשתי המון עזרה מגלעד זה נכון במאה אחוז!
אבל גלעד אף פעם לא הרס כלום.. ואני אף פעם לא אמרתי את זה!

רק לידע כללי הדומיינים שלי הועברו ל אבל אתה מטומטם מלהבין את זה נכון??
החשבון שלך לא הושעה ואל תתחיל לשקר, חוץ מזה שזה ממש לא משנה, רק התחלת לעצבן לעשות את עצמך אידיוט שלא זוכר מה הוא אמר ומתי.. אז החלטתי לפרסם...

רק הבעיה היחידה שאתה רק מדבר פקה פקה, עדיין לא הראת כלום שאני אמרתי שגלעד אשם במשהו, אני אפילו המלצתי לך עליו לקנות ממנו VPS אני דיברתי איתו ניסיתי להשיג לך מחיר טוב, אתה התחלת להגיד עליו דברים רעים אם אתה שוכח..

אני ממש לא מלאך, אבל אני תמיד ניסיתי לעזור עד כמה שאפשר, אתה לעומת זאת חושב את עצמך שהכל מגיע לך, ומשהו בכלל חושב לעשות לך רע? אתה באמת חושב שיש לי זמן לעשות למשהו רע מה אני משועמם בחיים??

וזה לא הוצאת דיבה, רק לידע כללי..
אתה יכול לשחק אותה חכם אבל אם תבדוק אצל מתלמד אפילו שנה ראשונה יסביר לך שזה דבר שאפילו לא יעלה בבית משפט.. אבל תנסה אני ישמח לראות... ואני מכיר את השמות האלה (עורכי דין), ואדם אני גם יודע מה הוא אומר עליי מאחורי הגב כי אין לו את האומץ להגיד לי מול הפנים...

וכשהיה בעיה שלנו, שאני וסתיו עבדנו על הפאנל של הרדיו וזה נפל אני האשמתי משהו??
אני אמרתי לך אנחנו עובדים על זה וזה יתוקן, כשזה היה משהו אחר סיפרתי לך ...
סיפרתי לך את האמת כי החשבתי אותך חבר, אבל טעיתי שסיפרתי לך את האמת לא מגיע לך לשמוע כלום...