ציטוט:
נכתב במקור על ידי Israel-Serv.Net
תראה אני מבין מה שעובר עליו ומה שעובר עלייך
חבל שכאלה דברים קורים , לדעתי אי הבנה שניכם לא אשמים במתרחש...
בהצלחה בכל מקרה בסידור הבעיות וכל הכבוד יבגני על ההשקעה בלקוחות שלך מי ייתן וירבו כמוך !
|
אם כל הכבוד, אני לא מתכוון לענות לו יותר, זה בסדר מצידי שמשהו יגיד לי מניאק באמת שלא מפריע לי או משהו כזה, אבל התנהגתי אליו יותר טוב ממשהו שאני מכיר כמה שנים טובות.. והוא באמת חבר טוב נכנס בין ה5 הכי טובים... ואחרי זה זה הורס.. וחבל שהוא עשה את זה אני אפילו שהוא רצה לעבור לVPS הצעתי לו לקמפג לו את השרת, ולהביא לו את הקידוד שלי לסקין של DA בחינם והכל.. הוא קיבל ממני הכל, התנהגתי אליו כמו חבר טוב וככה הוא מחזיר ...
סלביק מחר התחבר יסביר יותר טוב ממני כי גם הוא דיבר איתו ויסביר איך הוא מדבר אחרי שהוא מקבל יותר, מה הפרצוף האמיתי שלו...
דרך אגב החלפתי טלפון עברתי לHOT ופלאפון, אני קונה חדש בימים הקרובים..
כל מי שקרוב אליי קיבל, כל השאר לא מקבלים ולא יקבלו כי לא מגיע להם..
ואני עונה, הוא שלח הודעות בפורום בלי בעיה.. רק אני לא יענה לו כי הוא לא שווה את זה..
ציטוט:
באמת שזה לא מגיע לך יבגני אבל יש אנשים כפויה טובה בעולם אתה אמור לדעת את זה ופשוט לשים פס אני אישית לא הייתי מחזיר תכסף אבל בעצם אתה איכשהו חייב לעשות זאת, אבל אתה לא חייב בכלל לדבר איתו תחזיר לו תכסף שלו כשתוכל זאת לא אשמתך כל העניין הזה. אני זוכר כשהיית ער יומיים בשביל להציל את כל הגיבויים וכל זה אני זוכר כמה עבדת קשה אני מציע לך דיי להתרגש מכל דבר פשוט שים פס תגיד לו אני יחיזר כשיהיה לי אל תפנה אליי יותר.
|
.... זה מה שאני מתכוון לעשות רק הוא האחרון ברשימה, יש אנשים כמו אלון שצריכים לקבל לפניו כי הם יודעים להחזיר כבוד ולדבר כמו אנשים נורמליים...