ציטוט:
נכתב במקור על ידי MasterT
חזקה? תגדיר חזקה. לא רק שתגדיר חזקה, אלא תגיד לי, מה אפשר לעשות בג'אווה, שאי אפשר לעשות ב-PHP/C
|
בPHP אתה מוגבל לפונקציות מוכנות בתחומים מסויימים כמו למשל התחברות למסדי נתונים כאשר PHP תומכת במספר מוגבל של מסדי נתונים...
בחזקה התכוונתי לכך שאפשר לפתח איתה מגוון רחב מאוד של דברים מעבר למה שיש בPHP היום.
שים לא שלא השוותי בין JAVA לC... C היא בשלב "נמוך" מJAVA כך שאפשר לעשות איתה דברים שבJAVA אי אפשר בגלל שאפשר לכתוב בה פקודות שמתאימות למעבדים מסויימים בדומה לאסמבלי,פסקל וכד'.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Tomer
אתה מודע לעובדה, שבבגרות בביולוגיה למשל (הבגרות בע"פ), ציטוט מוויקיפדיה (Wikipedia) לא נחשב וגורם לירידה בציון לעיתים?
זה מידע שמשתמשים מכניסים, ואי אפשר להסתמך עליו.
|
ויקיפדיה היא פשוט מקור מידע נגיש במקרה הנתון... אין לי שום בעיה (ואני גם לא רואה צורך בכך) לגבות את מה שציטטתי מויקיפדיה ממקורות מידע אחרים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי HeroMan
אז אני מציע,
כשתתחיל ללמוד #C, ותדע אותה ברמה טובה, אז תוכל לבקר את השפה, ולשלול אותה לעומת JAVA,
והשפות אכן דומות תחבירית.
|
אני ממליץ לך לקרוא את זה
http://www.suite101.com/article.cfm/c_sharp/92073
יש עוד המון מאמרים בנושא...
הערה:
C היא אחת משפות העילית היחידות שאפשר להשתמש בהן ביחידות לא מגדרות מראש של ביטים (לדוגמה 3 bit). דבר שיכול להוביל לחסכון משאבים רציני. הסיבה בתכלס שלא משתמשים היום בC בקנה מידה גדול כמו בעבר היא חיסכון במשאבי אנוש. הדוגמה הכי טובה לזה היא microsoft ומערכת ההפעלה windows vista. המערכת בנויה בצורה בזבזנית ביותר אבל בצורה שכזאת החברה הייתה צריכה לשלם עבור פחות שעות עבודה של מתכנתים ולכן בחרו בשיטה הזאת. בסופו של היום הכל זה כסף בחיים...
הערה2:
נראה לי שאנחנו כבר חורגים פה מהכוונה של פותח האשכול...